سالهای زیادی است که تبلیغات برای اولویت مصرف مارگارین به کره شروع شده است.تولیدکنندگان و رسانهها جایگزینی مارگارین و تأکید بر گیاهی بودن آن را تشویق میکنند، اما حقیقت چیست؟ در واقع تصمیمگیری چندان آسان نیست. کره حاوی اسیدهای چرب اشباع است که باعث بالا رفتن LDL یا کلسترول بد میشود و بر HDL یا کلسترول خوب تأثیری ندارد. مارگارین که از هیدروژنه کردن روغنهای گیاهی بهوجود میآید،
حاوی اسیدهای چرب ترانس است که باعث بالا رفتن LDL شده و HDL را کاهش میدهد. اما گاهی برخی مارگارین را بر میگزینند. بنابراین نباید به آن حرارت داده شود.همچنین کالری بالایی دارد و کنترل مصرف آنهم مهم است.
کنترل مصرف مارگارین
در همینه زمینه :