• چهار شنبه 29 بهمن 1404
  • الأرْبِعَاء 1 رمضان 1447
  • 2026 Feb 18
چهار شنبه 29 بهمن 1404
کد مطلب : 272758
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/zKn1m
+
-

امشب آسوده بخوابید

شب دوم از مرحله رفت پلی‌آف یا یک‌شانزدهم لیگ قهرمانان اروپا بازی جذابی ندارد؛ می‌توانید آسوده بخوابید و صبح به‌کار و زندگی‌تان بپردازید

قره‌باغ – نیوکاسل
نیوکاسل‌یونایتد در هفته هشتم لیگ و در خانه پاری‌سن‌ژرمن به تساوی بسیار آبرومندانه‌ای دست یافت، اما این تساوی برای قرار گرفتن در جمع 8تیم برتر کافی نبود. سفر طولانی ۲۵۲۹مایلی به آذربایجان، طولانی‌ترین مسافتی است که تاکنون یک تیم انگلیسی برای یک بازی خارج از خانه در لیگ قهرمانان اروپا پیموده است. این دهمین رویارویی اروپایی بین تیم‌های آذربایجان و انگلیس (که همگی شامل قره‌باغ می‌شود) خواهد بود، که در آن تیم انگلیسی شکست‌ناپذیر بوده و 8بار پیروز شده است (یک تساوی).

کلوب بروخه- اتلتیکو
اتلتیکو هفته پرفراز و نشیبی را سپری کرده؛ در بازی رفت نیمه‌نهایی کوپا دل ری در اواسط هفته گذشته، بارسلونا را با نتیجه 4بر صفر در هم کوبید، اما آخر هفته با نتیجه 3بر صفر مغلوب رایو وایکانو شد. آمار بازی‌های رو در رو بین این دو تیم در 8بازی قبلی اروپایی متعادل بوده است، هر کدام 3برد و 2تساوی. اتلتی‌ها در هر 8 بازی آخر خود در لیگ قهرمانان اروپا گل خورده‌اند و ۱۵گل دریافت کرده‌اند. یک بازی دیگر بدون کلین شیت، طولانی‌ترین روند آنها در این رقابت‌ها را رقم خواهد زد.

بودو/گلیمت- اینتر
بودو 2بازی قبلی را مقابل منچسترسیتی (3بر یک) و اتلتیکو‌مادرید (2بر یک) با پیروزی به پایان برد. هیچ تیم نروژی تاکنون 3برد پیاپی در این رقابت‌ها نداشته. حریف امشب آنها نایب‌قهرمان فصل
پیش است. اینترمیلان در این مرحله از رقابت‌ها استاد است.  2شکست از 3شکست آخر آنها در مراحل حذفی لیگ قهرمانان اروپا در فینال‌ها رقم خورده است؛ مقابل پاری‌سن‌ژرمن در فصل 2024-25و منچسترسیتی در فصل 23-2022.بدون احتساب فینال‌ها، آنها تنها یک بازی از 15بازی آخر خود در مراحل حذفی این رقابت‌ها را باخته‌اند (10برد و 4تساوی)، که آن هم مارس2024مقابل اتلتیکومادرید بوده است.

المپیاکوس - بایر لورکوزن
2تیم اخیرا در مرحله گروهی لیگ این فصل با یکدیگر روبه‌رو شده‌اند. آنها در هفته هفتم لیگ در یونان به مصاف هم رفتند و با اینکه لورکوزن کنترل بخش زیادی از بازی را در دست داشت، تیم مهدی طارمی با نتیجه 2بر صفر پیروز شد. آن پیروزی سومین برد پیاپی المپیاکوس در مرحله گروهی این فصل لیگ بود و آنها به‌دنبال این هستند که برای نخستین بار در تاریخ خود، 4بازی متوالی را در جام باشگاه‌های اروپا/لیگ قهرمانان اروپا ببرند (این صد‌و شصت‌و پنجمین بازی آنها در این دو رقابت خواهد بود). از بین تیم‌هایی که بیش از 10بازی در مراحل حذفی لیگ قهرمانان اروپا انجام داده‌اند، لورکوزن بدترین درصد برد (11درصد) را دارد و فقط 2بازی از 19بازی خود را برده است (4تساوی و 13شکست).

 

این خبر را به اشتراک بگذارید