• دو شنبه 20 بهمن 1404
  • الإثْنَيْن 21 شعبان 1447
  • 2026 Feb 09
دو شنبه 20 بهمن 1404
کد مطلب : 272299
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/wmkDz
+
-

توزیع اقلام ماه‌رمضان از امروز در تهران

توزیع اقلام ماه‌رمضان از امروز در تهران

نیلوفر ذوالفقاری-روزنامه نگار

چیزی به شروع ‌ماه مهمانی خدا نمانده و شهروندان زیادی این روزها سراغ خرید مواد غذایی و اقلام مورد نیاز این‌ ماه می‌روند. قیمت‌های عجیب و غریب اقلام یک‌طرف، پیدا کردن محصولات باکیفیت هم دغدغه دیگر شهروندانی است که قصد خرید دارند، اما شهردار تهران گفته توزیع مایحتاج ماه‌رمضانی مردم با قیمت مناسب، از امروز شروع می‌شود. مهدی بختیاری‌زاده، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار تهران در برنامه پارک‌وی همشهری درباره این موضوع بیشتر توضیح داد.
چه اقلامی قرار است برای ‌ماه رمضان در میادین میوه و تره‌بار توزیع شود؟
در ایام‌ ماه مبارک رمضان، برخی از کالاها مانند خرما که جزو اقلام اساسی سفره‌های افطار و سحر هستند، مصرف مضاعف پیدا می‌کنند. همچنین اقلامی مانند شکر و پروتئین نیز مورد توجه قرار می‌گیرند. ما از قبل تدابیری برای تأمین این اقلام اندیشیده‌ایم. به‌عنوان مثال، خرما را از قبل تهیه و در سردخانه‌های شهر تهران ذخیره کرده‌ایم و توزیع آن را از امروز آغاز خواهیم کرد. قیمت خرما 30تا 40درصد پایین‌تر از قیمت‌های سطح شهر خواهد بود و محدودیتی در عرضه آن وجود ندارد. خانوارهای محترم تهرانی می‌توانند به سازمان میادین مراجعه و خرمای مورد نیاز خود را تهیه کنند.

برای توزیع اقلام دیگر مانند برنج و روغن چه تدابیری اندیشیده‌اید؟
برنج و روغن نیز از کالاهای پرمصرف در ایام رمضان هستند و مردم دغدغه‌هایی درباره افزایش قیمت آنها دارند. تدابیر لازم برای تأمین این اقلام اتخاذ شده تا مردم نگرانی نداشته باشند. بازرگانی سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار در ۳۱۶بازار و میدان شهر، عرضه محصول خواهد داشت. گوشت منجمد و گوشت گرم درجه‌یک با قیمت مناسب ارائه خواهد شد و کمبودی در این زمینه نخواهیم داشت.

تفاوت قیمت‌ها چگونه است؟
در خرید گوشت گرم، تفاوت قیمت ۲۰ تا ۲۵درصدی و برای گوشت منجمد نیز حدود ۲۰ تا ۳۰درصد تفاوت قیمت با سطح شهر وجود دارد. همچنین برنج ایرانی و خارجی نیز با قیمت‌های مناسب عرضه خواهد شد و خوشبختانه موجودی کافی داریم.

آیا امکان خرید این اقلام با کالابرگ وجود دارد؟
امکان خرید با کالابرگ در اکثر غرف بازرگانی فراهم شده است و مردم می‌توانند بدون دغدغه از کالابرگ خود برای خرید مایحتاج استفاده کنند. امیدواریم سفره‌های سحر و افطار شهروندان عزیز پررونق باشد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید