• دو شنبه 4 اسفند 1404
  • ٢ رمضان ١٤٤٧
  • 2026 Feb 23
دو شنبه 13 بهمن 1404
کد مطلب : 271887
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/0V9yX
+
-

تخت‌گاز به سمت قهرمانی

شاگردان وحید شمسایی، افغانستان را هم شکست دادند تا حریف ازبکستان در نخستین مرحله حذفی شوند

تخت‌گاز به سمت قهرمانی

میثم کریمی 

تیم ملی فوتسال ایران در آخرین دیدار مرحله گروهی جام‌ملت‌های آسیا۲۰۲۶، مقابل افغانستان صف‌آرایی کرد؛ تیمی که با پیروزی پرگل مقابل مالزی، خط و نشانی جدی برای پادشاه قاره کشیده بود. اما درنهایت، تجربه و کلاس جهانی شاگردان وحید شمسایی بر شور جوانی حریف غلبه کرد تا برتری ۵ بر ۲ ایران، حکم صدرنشینی مقتدرانه یوزها را امضا کند.
بازی در حالی آغاز شد که هر دو تیم صعودشان قطعی بود، اما نبرد برای صدرنشینی بازی را از همان ابتدا هجومی و پربرخورد کرد. ایران که نمی‌خواست به‌عنوان تیم دوم راهی مرحله بعد شود، 8دقیقه تمام بر دروازه محمدجواد صفری تاخت. سرانجام دقیقه‌۱۲، قفل بازی شکست و شوت سرکش غلامی توسط گلر افغانستان برگشت داده شد تا بهروز عظیمی با تیزهوشی و جاگیری مناسب، نخستین گل ایران را به ثمر برساند. نیمه نخست با وجود ضربه عقربی تماشایی حسین طیبی که به دیرک اصابت کرد، با همان یک گل به پایان رسید.
با شروع نیمه‌دوم، توفان حسین طیبی وزیدن گرفت. کاپیتان و سوپراستار ایران در دقایق ۲۹ و ۳۰، ابتدا با یک فرار تماشایی و سپس از روی نقطه پنالتی، فاصله را به ۳گل رساند. درحالی‌که به‌نظر می‌رسید کار افغانستان تمام‌شده است، بازی به اوج هیجان و استرس رسید. افغان‌ها که به‌دنبال اعاده حیثیت بودند، در عرض ۲دقیقه با استفاده از اشتباهات خط دفاعی و یک گل اتفاقی، اختلاف را به حداقل رساندند و نتیجه را ۳ بر ۲ کردند. سکوت موقتی سالن جاکارتا، خبر از یک پایان دلهره‌آور می‌داد، اما تجربه بین‌المللی بازیکنان ایران، اجازه وقوع شگفتی را نداد. مسعود یوسف در یک دوئل تک‌به‌تک، با خونسردی گل چهارم را زد تا آبی سرد بر پیکر حریف بریزد. در دقایق پایانی، افغانستان که چیزی برای از‌دست‌دادن نداشت به سیستم پاورپلی روی آورد، اما دفاع منظم ایران راه را بست و مهدی کریمی در آخرین دقیقه، با شوتی دقیق به سمت دروازه خالی، تیر خلاص را شلیک کرد.
ایران با این پیروزی شیرین و کسب ۹‌امتیاز کامل، به‌عنوان صدرنشین مقتدر گروه D راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد تا در نبردی سرنوشت‌ساز به مصاف ازبکستان برود. افغانستان نیز با وجود این شکست، به‌عنوان تیم دوم صعود کرد تا در مرحله بعد رو در روی ژاپن قرار بگیرد. 

این خبر را به اشتراک بگذارید