• چهار شنبه 13 خرداد 1405
  • ١٧ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 Jun 03
سه شنبه 16 دی 1404
کد مطلب : 270334
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1r4Om
+
-

نقل قول خبر

تقدیر از شهرداری برای احیای خانه های آسیب دیده جنگی
لاله اسکندری، بازیگر: از کودکی ساکن منطقه۶ هستم و بیش از ۴دهه است که در اینجا زندگی می‌کنم.در دوران پس از جنگ، منطقه ۶ بسیار فعال بوده و در بازسازی خیابان‌هایی که آسیب دیده‌اند، تلاش‌های زیادی داشته است. ساختمان‌هایی که از دست رفته‌اند، در مدت زمان کوتاهی در حال بازسازی هستند.

آمادگی کامل ناوگان اتوبوسرانی برای بارش برف و یخبندان
مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران:از ابتدای فصل زمستان، تمهیدات لازم برای مواجهه با برودت هوا، بارش برف و یخبندان در دستور کار قرار گرفته است. شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بهره‌گیری از نیروی انسانی متخصص و تجهیزات کامل، تلاش دارد بهترین خدمات را به شهروندان ارائه دهد.

انعقاد قرارداد خرید ۲ هزار دستگاه ون جدید
علی رحیمی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران: در حوزه نوسازی ناوگان تاکسیرانی، سازمان تاکسیرانی شهر تهران اقدامات خوبی انجام داده است. قرارداد با شرکتی برای خرید ۲۰۰۰ دستگاه ون بسته شده که اجرای آن با تسهیلاتی که درنظر گرفته شده، در دستور کار قرار دارد.

ورود همه نهادهای مسئول برای کاهش حوادث
سرهنگ مصطفی زینی‌وند، رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ: تصادفات رانندگی در پایتخت در 8‌ماهه نخست امسال روند افزایشی داشته و آمار سوانح ترافیکی بسیار نگران‌کننده است. نیاز است که همه نهادهای مسئول برای کاهش سوانح و تلفات ناشی از آن، مشارکت جدی در حل مسئله داشته باشند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :