آرش نهاوندی؛ روزنامهنگار
اگر میانوعده مناسب و مغذی میخواهید گردو و بادام گزینههای مناسبی هستند که فیبر، پروتئین و چربیهای سالم برای بدن را ارائه میدهند. اگرچه هر دو گزینههای خوبی برای گنجاندن در رژیم غذایی شما هستند، اما تفاوتهایی در ارزشهای غذایی آنها وجود دارد. در این مطلب مقایسهای از این دو آجیل مغذی ارائه شده تا به شما کمک کند تصمیم بگیرید کدامیک برای سلامت شما بهتر است.
گردو در مقابل بادام
اطلاعات تغذیهای برای 30گرم بادام، طبقگزارش وزارت کشاورزی آمریکا: کالری: 175، پروتئین: 6.42، چربی: 15.3، کربوهیدرات: 6گرم، فیبر: 3.24، کلسیم: 76.2میلیگرم و منیزیم: 77.4میلیگرم
اطلاعات تغذیهای برای 30گرم گردو، طبق گزارش وزارت کشاورزی آمریکا: کالری: 204، پروتئین: 4.38، چربی: 20.9، کربوهیدرات: 3.27گرم، فیبر: 1.56، کلسیم: 26.4میلیگرم و منیزیم: 42.6میلیگرم.
فواید بادام
اگر میخواهید پروتئینهای گیاهی بیشتری به رژیم غذایی خود اضافه کنید، آجیلها انتخاب بسیار خوبی هستند. داون جکسون بلاتنر، متخصص تغذیه میگوید:در مقایسه با سایر آجیلها، شهرت بادام بهدلیل پروتئین، فیبر، ویتامین E و منیزیم بالاتر است. پروتئین و فیبر برای افزایش احساس سیری عالی هستند. منیزیم ماده مغذیای است که حدود 50درصد از ما به اندازه کافی آن را مصرف نمیکنیم، بنابراین بادام میتواند به پر کردن این شکاف کمک کند.
فواید گردو
بلاتنر میگوید: گردو تنها آجیلی است که منبع عالی چربیهای امگا 3گیاهی است و از سلامت قلب و مغز پشتیبانی میکند. اسیدهای چرب امگا 3اسیدهای چرب ضروری هستند که بدن شما فقط میتواند از طریق غذا دریافت کند. علاوه بر این، گردو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مانند منگنز و مس است که برای آنتیاکسیدانها، کلاژن و سلامت استخوان مفید هستند.
کدامیک سالمتر است؟
پاسخ قطعی برای این سؤال وجود ندارد. بلاتنر در این زمینه چند توصیه دارد: بادام برای میانوعدهها بهترین است زیرا پروتئین و فیبر بیشتری نسبت به سایر آجیلها دارد و شما را سیر نگه میدارد. گردو برای کسی که بهدنبال افزایش چربی امگا 3گیاهی خود است، بهترین گزینه است.
بادام یا گردو، کدامیک بهتر است؟
در همینه زمینه :