• چهار شنبه 28 آبان 1404
  • الأرْبِعَاء 28 جمادی الاول 1447
  • 2025 Nov 19
چهار شنبه 28 آبان 1404
کد مطلب : 267387
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/0V0Yv
+
-

کلاود فلر؛ مقصر اختلال اینترنت در ایران

کلاود فلر؛ مقصر اختلال اینترنت در ایران

روز گذشته به‌طور ناگهانی اینترنت در کشور دچار اختلال شد اما این اختلال فقط به ایران مربوط نمی‌شد. گزارش‌ها نشان می‌داد که شرکت کلاودفلر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اجزای زیرساخت پنهان اینترنت، با اختلال جهانی روبه‌رو شده بود. این مشکل باعث نمایش پیام‌ خطا در هزاران وب‌سایت شد و کاربران نمی‌توانستند به بسیاری از سرویس‌های محبوب دسترسی پیدا کنند. کاربران از اختلال و عدم‌دسترسی به سایت‌هایی مانند ایکس (توییتر سابق)، ChatGPT، اسپاتیفای و حتی برخی سرویس‌های آمازون به‌طور همزمان خبر می‌دادند.
طبق اعلام وب‌سایت دان دتکتور که قطعی اینترنت در اقصی‌نقاط جهان را رصد می‌کند، این اختلال در حدود ساعت 6بامداد به وقت آمریکا آغاز شد.
بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در این‌باره گفت: اختلال در کلاودفلر، باعث قطعی گسترده اینترنت بین‌الملل از مسیر ارمنستان شده است. او در واکنش به گزارش‌ اختلال‌ها در شبکه گفت: لطفا به گیرنده‌هایتان دست نزنید، هم کلاودفلر مشکل دارد و هم قطعی گسترده در خارج از کشور‌در ارمنستان داریم. پیش از این هم، اکبری درباره مشکلات مقطعی اینترنت در داخل گفته بود که شبکه داخلی زیرساخت مشکلی ندارد و مشکل، کاهش کیفیت ترافیک جهانی کلاودفلر بوده است.
سخنگوی کلاودفلر هم اعلام کرد که از چند ساعت پیش، افزایش غیرعادی و مشکوک ترافیک به یکی از سرویس‌های شرکت را مشاهده کرده که منجر به خطا در بخشی از ترافیک عبوری شده است. هرچند اکثر سرویس‌ها به‌کار خود ادامه دادند، اما نرخ خطا در چندین بخش به‌طور قابل‌توجهی بالا رفت.
تیم فنی کلاودفلر به‌صورت تمام‌وقت در حال رفع مشکل است و خدمات به‌تدریج در حال بازگشت به حالت عادی هستند، هرچند امکان دارد کاربران همچنان خطاهای پراکنده ببینند. قطعی گسترده شبکه جهانی برای چندمین‌بار طی ماه‌های اخیر با اختلال در کلاودفلر اتفاق می‌افتد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید