کربوهیدراتها منبع اصلی انرژی بدن هستند اما سرعت متابولیزهشدن آنها تا حد زیادی به نوع و زمان مصرف بستگی دارد. هنگامی که کربوهیدراتهای ساده یا تصفیه شده مانند نان تست، مربا، جوی دوسر با عسل یا آبمیوه در اوایل روز مصرف میشوند، به سرعت به گلوکز تجزیه و منجر به افزایش شدید قند خون میشوند. به همین دلیل متخصصان تغذیه تأکید میکنند که از مصرف کربوهیدراتها در وعده صبحانه پرهیز کنید چون در کوتاهمدت باعث خستگی، گرسنگی و اختلال در تمرکز خواهند شد. توصیه آنها مصرف پروتئین است چون سطح گلوکز را تثبیت کرده و احساس سیری را افزایش میدهد، در نتیجه کالری دریافتی کلی را در طول روز کاهش میدهد. مطالعات منتشرشده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی و متابولیسم نشان دادهاند که صبحانههای سرشار از پروتئین، حساسیت به انسولین پس از غذا را بهبود بخشیده و باعث تقویت ترموژنز (فرایندی که بدن از طریق آن در طول هضم انرژی میسوزاند) میشود.
یکشنبه 11 آبان 1404
کد مطلب :
266278
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/1r6NR
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved