• دو شنبه 5 آبان 1404
  • الإثْنَيْن 5 جمادی الاول 1447
  • 2025 Oct 27
دو شنبه 5 آبان 1404
کد مطلب : 265879
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/2v8DM
+
-

خبرهای کوتاه

انسان‌نمای ارزان‌قیمت
در اقدامی که می‌تواند تعریف جدیدی از مقرون به‌صرفه بودن فناوری روبات‌های انسان‌نما باشد، یک استارت‌آپ چینی با نام Noetix Robotics از روبات انسان‌نمای Bumi که یک روبات جمع‌وجور با قیمت ۱۳۷۰دلار است، رونمایی کرد. این فناوری نقطه عطفی مهم در دسترسی به روبات‌های انسان‌نما فراتر از آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و محیط‌های شرکتی است و نقطه هدف آن برای مصرف کنندگان، دانش‌آموزان و مربیان است. بومی با قد ۹۴ سانتی‌متر و وزنی معادل ۱۲ کیلوگرم به‌طور خاص برای آموزش و استفاده در منزل ساخته شده است.

نسل جدید فضاپیماهای ژاپنی راهی فضا شد
ژاپن اولین فضاپیمای باری از نسل جدید را به ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب کرد. این نخستین پرواز این نسخه از H3 با نام H3-24W بود که دارای 2موتور در مرحله اول، 4بوستر موشک جامد و یک محفظه بار گسترده است. این فضاپیمای جدید که در حالت بارگیری کامل ۱۶تن وزن دارد، می‌تواند حدود 6 تن بار حمل کند که ۵۰درصد بیشتر از نسخه قبلی است.

کشف یک جهان بیگانه جدید در فضا
یکی از بهترین گزینه‌ها برای جهان بیگانه در فاصله 18سال نوری از زمین کشف شد. دانشمندان در تحقیقات جدید خود به یک سیاره فراخورشیدی ابرزمینی برخورده‌اند که یکی از بهترین جهان‌های بیگانه‌ای است که تاکنون حیات فرازمینی در آن جست‌وجو شده است. این سیاره یک ابرزمین به نام «GJ 251c» با حداقل جرم حدود ۳.۸۴ برابر سیاره زمین است. هیجان‌انگیزترین بخش این کشف این است که این سیاره در منطقه قابل سکونت ستاره‌اش قرار دارد، یعنی فاصله مداری آن با ستاره‌اش نه خیلی دور است و نه خیلی نزدیک که به آن برای پشتیبانی از حیات کمک می‌کند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید