• دو شنبه 5 آبان 1404
  • الإثْنَيْن 5 جمادی الاول 1447
  • 2025 Oct 27
دو شنبه 5 آبان 1404
کد مطلب : 265834
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1r6EZ
+
-

نقل قول خبر/فعالیت 800مسجد آرمانی در تهران

محمدامین توکلی‌زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران: در ششمین دوره اجرای طرح «آرمان» تعداد مساجد آرمانی به 800 رسیده است. با همکاری آموزش‌وپرورش، امور مساجد و حوزه‌های علمیه برنامه‌ریزی‌های آموزشی و تربیتی انجام می‌شود و هر مسجد مسئولیت یک‌مدرسه متوسطه پسرانه و یک‌مدرسه متوسطه دخترانه را بر عهده دارد.

گام تاریخی در اصلاح حکمرانی 
مهدی اقراریان، عضو شورای شهر تهران: اصلاحات اخیر در ساختار حکمرانی کشور اقدامی ارزشمند و زمینه‌ساز وفاق ملی شده است. انحلال بانک آینده گامی جسورانه در اصلاح حکمرانی اقتصادی است. اصلاح حکمرانی می‌تواند محور وحدت ملی در برابر جریاناتی باشد که با تکیه بر مدیریت نمایشی و گزارش‌محور، جایگاه خود را حفظ می‌کنند.

تکمیل مقاوم‌سازی ساختمان‌های آسیب‌دیده جنگ تا پایان سال 
علی‌اصغر کمالی‌زاده، مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران: عملیات مقاوم‌سازی ۶۰واحد مسکونی واقع در مناطق ۱، ۲ و ۱۷ شهر تهران در حال انجام است و تا پایان سال تحویل مالکان می‌شود. 4ساختمان که بیشترین آسیب را داشتند، اکنون وارد فاز اجرایی شده‌اند و عملیات عمرانی آنها به‌طور کامل در حال انجام است.

آموزش تخصصی رانندگان سرویس مدارس استثنایی 
افشین جباری، مدیرعامل شرکت خودروسرویس شهر: دوره‌های آموزش تخصصی برای رانندگان سرویس مدارس استثنایی با همکاری پلیس راهور و مدرسان آموزش‌وپرورش استثنایی برگزار  و سرفصل‌هایی چون رانندگی ایمن، روانشناسی رانندگی، آشنایی با طیف‌های مختلف معلولیت و نحوه تعامل با دانش‌آموزان استثنایی آموزش داده می‌شود.
 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید