• جمعه 11 مهر 1404
  • الْجُمْعَة 10 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 03
پنج شنبه 10 مهر 1404
کد مطلب : 264310
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/volvg
+
-

کاروان اراده‌ها در نزدیکی غزه

کاروان دریایی که با اراده فعالان جهانی ضدجنگ سفر خود را از حدود دو‌ماه پیش از مناطق مختلف جهان آغاز کرد تا محاصره غزه را بشکند، در حال نزدیک‌شدن به کمترین فاصله تا سواحل غزه است.
100مایل تا غزه: تا شامگاه روز چهارشنبه، بخشی از کشتی‌ها و قایق‌های کاروان دریایی صمود خود را به فاصله حدود 100مایلی غزه رساندند.
تلاش برای شکست محاصره غزه: «نوه نلسون ماندلا» در کاروان صمود اعلام کرده است که ۲۰ساعت آینده وارد منطقه قرمز می‌شویم و می‌خواهیم محاصره ۱۷ساله غزه را بشکنیم.
بی‌آبرویی برای صهیونیست‌ها: ورود کاروان صمود به آب‌های غزه یک بی‌آبرویی تمام‌عیار برای صهیونیست‌ها به شمار می‌رود، چون این کاروان آبی با مشارکت 44کشور مختلف تشکیل شده و درگیری با آن به‌معنای مخالفت تل‌آویو با خواست جهانی توقف جنگ غزه و پایان‌دادن به محاصره غزه است.



7هزار دلار برای لایک «اسرائیل»
رژیم صهیونیستی با هدف سفیدشویی جنایات خود در جنگ غزه، به اینفلوئنسرهای اینستاگرام و تیک‌تاک، پول‌های کلان پرداخت می‌کند.
7هزار دلار برای کمپین اینستاگرامی: براساس گزارش سایت آمریکایی Responsible Statecraft، اسرائیل از طریق شرکت «بریج پارتنرز» مستقر در واشنگتن، کمپینی موسوم به «کمپین اینفلوئنسرها» را تأمین مالی می‌کند و برای ترویج محتوای حامی اسرائیل در تیک‌تاک و اینستاگرام، بین ۶۱۰۰ تا ۷۳۰۰ دلار به ازای هر پست پرداخت می‌کند.
900هزار دلار برای 6ماه: صورتحساب‌هایی که تحت قانون ثبت عوامل خارجی (FARA) ارائه شده‌اند، نشان می‌دهند که برای یک دوره ۶ماهه در سال‌جاری، بودجه‌ای معادل ۹۰۰هزار دلار درنظر گرفته شده است.

این خبر را به اشتراک بگذارید