• سه شنبه 1 مهر 1404
  • الثُّلاثَاء 30 ربیع الاول 1447
  • 2025 Sep 23
شنبه 29 شهریور 1404
کد مطلب : 263418
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/E98l4
+
-

دلبری فرنگی

غلامرضا فرخي و امين ميرزازاده ديشب براي كشتي فرنگي ايران مدال طلا گرفتند و پيام احمدي،‌ كشتي‌گير 18ساله هم صاحب نقره شد. ايران امشب منتظر يك طلاي ديگر است

دلبری فرنگی

 کشتی فرنگی ایران شروعی توفانی در مسابقات قهرمانی جهان2025 کرواسی داشت. دیشب 3کشتی‌گیر ایران در فینال کشتی گرفتند که صاحب 2طلا و یک‌نقره شدند و امشب هم یک نفر دیگر از این تیم، فرصت رسیدن به قهرمانی را دارد.
  
55کیلوگرم؛ ستاره نقره‌ای
ستاره بی‌چون‌وچرای روز نخست ایران پیام احمدی، کشتی‌گیر ۱۸ساله بود. هرچند 3نماینده ایران به فینال رسیدند، اما کشتی‌های هجومی و دیدنی احمدی یادآور روزهای طلایی حمید سوریان بود. او با حملات پی‌در‌پی، حریفان را از پا درآورد. احمدی که روزهای پایانی اعزام جایگزین پویا دادمرز شد، عملکردی خارق‌العاده داشت. احمدی بعد از استراحت در دور اول موراتبیک اولو از قرقیزستان را ‌۹ بر صفر برد و در مرحله یک‌چهارم نهایی نیز در ۲۵ثانیه آرتیکم دلیانو از مولداوی را با امتیاز عالی ۹ بر صفر شکست داد. احمدی برای رسیدن به فینال با ارائه کشتی‌ منطقی و حساب‌شده، عزیزلی قهرمان جهان از جمهوری آذربایجان را ۳ بر یک برد. او در دیدار نهایی 9بر 7 مقابل واختانگ لولیا از گرجستان باخت و نخستین مدال جهانی او و نخستین مدال فرنگی در این رقابت‌ها نقره‌ای شد.

 82کیلوگرم؛ جانشین شایسته 
غلامرضا فرخی در نخستین حضور در مسابقات قهرمانی جهان عملکردی چشمگیر داشت. او در کشتی اول و در ۲دقیقه با امتیاز عالی ۹ بر صفر شین جی‌لی از چین را شکست داد، در دور دوم ۸‌بر صفر اریک زیلواسی دارنده مدال نقره جهان از مجارستان را برد، در یک‌چهارم نهایی‌ در یک‌دقیقه و ۵‌ثانیه، رامون بتشارت از سوئیس را با امتیاز عالی ۹ بر صفر مغلوب کرد. فرخی در نیمه‌نهایی مقابل کارلو کودریچ از کرواسی با نتیجه قاطع ۷ بر یک پیروز شد و به فینال رسید. او در دیدار نهایی مقابل گلا بولکوادزه از گرجستان قرار گرفت و با ارائه کشتی‌ای درخشان و پیروزی 4بر صفر، صاحب مدال طلا شد. فرخی در همه این کشتی‌هایی که گرفت، فقط یک امتیاز از دست داد.
 
130کیلوگرم؛ یکه‌تازی تانک بختیاری
امین میرزازاده، دارنده مدال طلای جهان و برنز المپیک، طبق پیش‌بینی‌ها به فینال رسید. او در دور نخست استراحت داشت و در دومین دیدار خود مارکو کوسویچ از کرواسی را با امتیاز عالی ۸ بر صفر شکست داد. در مبارزه دوم نیز درحالی‌که با نتیجه ۴ بر ۳ از الیاس کاسمانن از فنلاند عقب بود، با ضربه فنی به پیروزی رسید و به نیمه‌نهایی راه یافت. تانک بختیاری در نیمه‌نهایی در برابر ونهائو جیانگ از چین با نتیجه ۳ بر یک پیروز و راهی فینال شد. میرزازاده در دیدار نهایی با غلبه بر داریوش ویتک از مجارستان (7 بر 2) به مدال طلا دست یافت.
علیرضا عبدولی هم در وزن 77کیلوگرم، با شکستی که در نیمه‌نهایی داشت، به دیدار رده‌بندی رفت و شانس گرفتن مدال برنز را داشت اما 6بر یک مقابل احمد ایلمار از ترکیه باخت و مدال برنز را هم از دست داد.
دیروز مسابقات 3وزن دوم برگزار شد و از بین کشتی‌گیران ایران فقط هادی ساروی به فینال رسید. او که در وزن 97کیلوگرم نیتیش کشتی‌گیر هندی و گئورگی ملیا کشتی‌گیر گرجستانی را شکست داده بود، در نیمه‌نهایی هم ماکسویچ از بلاروس را 3بر یک برد و فینالیست شد. علی احمدی‌وفا در وزن 60کیلوگرم با شکست مقابل حریفی از ژاپن حذف شد و دانیال سهرابی در وزن 72کیلوگرم با باخت از ابراهیم قائم فرانسوی و دارنده طلای جهان، به گروه بازنده‌ها رفت. امروز هم 3کشتی‌گیر ایران مبارزاتشان را آغاز می‌کنند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید