• سه شنبه 25 شهریور 1404
  • الثُّلاثَاء 23 ربیع الاول 1447
  • 2025 Sep 16
دو شنبه 24 شهریور 1404
کد مطلب : 263114
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/zKK1r
+
-

نقل قول خبر/رونمایی از مجموعه ۳۰ جلدی «سیمرغ استعمارشناسی ایران»

محمدامین توکلی‌زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار: مراسم رونمایی از مجموعه ارزشمند «سیمرغ استعمارشناسی ایران» در قالب سلسله‌همایش‌های ستارگان شهر، امروز سه‌شنبه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود .این مجموعه ۳۰جلدی حاصل همکاری مشترک نهادهاست و در قالب ۶ محور اصلی تدوین و منتشر شده است.

درهای ایمن تر برای  مترو 
محسن هرمزی، معاون حمل‌ونقل شهردارتهران: برای خطوط جدید مترو، برنامه‌ریزی شده است که درهایی با سیستم PSD نصب شود. اجرای درهای PSD برای خطوط قدیمی را می‌توان به‌صورت نیمه‌ انجام داد؛ یعنی به جای درهای کامل از درهای نیمه استفاده کرد.

ایجاد جایگاه سوخت کوچک‌مقیاس طبق نیاز مناطق
مجتبی اقوامی‌پناه، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران: از تمام مناطق خواسته شده زمین‌هایی به مساحت حدود ۴۵۰مترمربع مطابق استانداردهای شرکت پالایش فرآورده‌های نفتی معرفی کنند. ما آمادگی داریم تا پایان سال هر تعدادی که مناطق به ما اعلام کنند، جایگاه سوخت کوچک‌مقیاس در شهر ایجاد کنیم.

پل دوچرخه‌سواری بزرگراه شهیدهمت در ایستگاه پایانی
مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران: ساخت پل دوچرخه‌سواری بزرگراه شهید همت از بهمن‌ماه سال ۱۴۰۳ شروع شده است. این پل که مسیر دوچرخه‌سواری بوستان فدک را به معابر برج میلاد متصل می‌کند با پیشرفت 93درصدی در مراحل پایانی قرار دارد و در پاییز امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید