• دو شنبه 17 شهریور 1404
  • الإثْنَيْن 15 ربیع الاول 1447
  • 2025 Sep 08
یکشنبه 16 شهریور 1404
کد مطلب : 262642
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/9QQMD
+
-

خبر‌های کوتاه

میزبانی از 100دانشمند اسلامی
تهران از دیروز تا 19شهریور میزبان 100دانشمند از جهان اسلام در هفته جایزه مصطفی(ص) است. بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) از سال91 فعالیت خود را در کشور آغاز کرده است و از سال94 دانشمندان برتر دنیای اسلام را با جایزه دوسالانه معرفی می‌کند. برای نخستین‌بار در این دوره، مدال دانشمندان جوان به افراد زیر ۴۰‌سال نیز در نخستین روز این رویداد اعطا خواهد شد.

بازگشت بینایی با ایمپلنت قرنیه
ایمپلنت کوچکی از سوی دانشمندان طراحی شده ‌که می‌تواند بینایی را به افرادی که دچار نابینایی به‌دلیل آسیب به قرنیه شده‌اند، بازگرداند. این ایمپلنت تصاویر را مستقیما به شبکیه منتقل می‌کند و قرنیه آسیب‌دیده را به‌طور کامل دور می‌زند. پروفسور ماسیمو بوزین، سازنده این ایمپلنت گفت: از آنجا‌ که تاکنون‌ کاشت قطعات الکترونیکی در بخش قدامی چشم با موفقیت همراه نبود، ما این سیستم فناورانه را اختراع کردیم که امکان کاشت دقیق و ایمن قطعات الکترونیکی در چشم را با استفاده از روشی نه‌چندان پیچیده‌تر از جراحی استاندارد قرنیه فراهم می‌کند.

رونمایی از خانه هوشمند گوگل؛ به‌زودی
به‌زودی خانه هوشمند گوگل رونمایی می‌شود. بنا بر اعلام این غول فناوری، کمتر از یک‌ ماه دیگر و در ۹ مهر برنامه‌ها و دستگاه‌های خانه هوشمند جمینای(Gemini) معرفی خواهد شد. خانه هوشمند جمینای گوگل قرار است در بخش‌هایی همچون دستور پخت غذا، خرید خودروی جدید، تعمیر لوازم خانگی و حتی داستان‌گویی‌های قبل از خواب کمک کند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید