وزارت بهداشت در آستانه اربعین حسینی در دستورالعملی به هیئتهای مذهبی و توزیعکنندگان نذری، موارد بهداشتی و تغذیهای مهمی را که باید در پخت این غذاها رعایت شود معرفی کرده است. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، «رعایت نظافت فردی و محیطی» را بسیار مهم خوانده و گفته است که افراد باید از ماسک و دستکش یکبار مصرف استفاده کنند و دستها را مکرر با آب و صابون بشویند. تمام سطح و تجهیزات هم باید مرتبا شسته و ضدعفونی شوند. براساس این دستورالعمل، نگهداری غذا در دمای مناسب بسیار مهم است. در این دستورالعمل بر شست و شوی صحیح میوهها و سبزیها تأکید شده، همچنین توصیهشده که غذا باید حداکثر تا 3روز مصرف و از گرم کردن مجدد آن اکیدا خودداری شود. مصرف نان بستهبندیشده، نوشیدنیهای سالم به جای نوشابه و استفاده از خرما و کشمش به جای قند از دیگر موارد توصیه شده است.
دستورالعمل مهم وزارت بهداشت درباره غذاهای نذری
در همینه زمینه :