• پنج شنبه 5 تیر 1404
  • الْخَمِيس 29 ذی الحجه 1446
  • 2025 Jun 26
شنبه 31 خرداد 1404
کد مطلب : 257596
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qYxjr
+
-

بیانیه شدیداللحن آیت‌الله سیستانی درباره تداوم حملات به ایران

بیانیه شدیداللحن آیت‌الله سیستانی درباره تداوم حملات به ایران

دفتر آیت‌الله العظمی سیدعلی سیستانی، مرجع عالی شیعیان عراق در بیانیه‌ای ضمن محکومیت شدید تداوم حملات رژیم صهیونیستی به ایران از جامعه جهانی خواست که این جنگ ظالمانه را پایان دهد. به گزارش المیادین، در این بیانیه آمده: 
مرجعیت عالی دینی در نجف اشرف بار دیگر ادامه تجاوز نظامی به جمهوری اسلامی ایران وهرگونه تهدید سوء‌قصد به رهبران عالی دینی و سیاسی این کشور را به‌شدت محکوم می‌کند‌ و قاطعانه هشدار می‌دهد که هر اقدام مجرمانه‌ای از اینگونه - افزون بر زیر پا گذاشتن آشکار موازین دینی و اخلاقی و نقض صریح عرف و قوانین بین‌المللی - پیامدهای بسیار وخیمی برای سراسر منطقه در بر خواهد داشت‌ و چه‌بسا منجر به خروج کامل اوضاع از کنترل و بروز هرج و مرج گسترده‌ای شود‌ که رنج ملت‌های منطقه را افزایش داده و منافع همگان را به‌شدت به خطر بیندازد. ما از همه نهادهای تأثیر‌گذار بین‌المللی و کشورهای جهان به‌ویژه کشورهای اسلامی می‌خواهیم که نهایت تلاش خود را برای توقف این جنگ ظالمانه و یافتن راه‌حلی مسالمت‌آمیز و عادلانه برای پرونده هسته‌ای ایران براساس قوانین بین‌المللی به‌کار گیرند.

اتحادیه عرب: اسرائیل امنیت کل دنیا را به مخاطره انداخته است
نماینده ارشد اتحادیه عرب تأکید کرد اقدامات شرورانه رژیم صهیونیستی علیه ایران حکم تجاوزگری علیه قوانین بین‌المللی را داشته و امنیت کل جهان را به مخاطره انداخته است. ولید حمید شلتاغ در حاشیه مجمع اقتصادی بین‌المللی سن پترزبورگ گفته است: 
حملات و تجاوزگری اسرائیل علیه ایران به‌منزله یک اقدام تجاوزگرانه علیه صلح و امنیت و قوانین و قواعد بین‌المللی است. وضعیتی که هم‌اکنون در منطقه به‌وجود آمده نه فقط خاور‌میانه بلکه کل دنیا را تهدید می‌کند. اتحادیه عرب تجاوزگری اسرائیل علیه ایران را محکوم می‌کند، چون حکم تجاوز به یک کشور مستقل را داشته و بنا بر این برخلاف منشور سازمان ملل است. به باور ما ریشه مسئله درگیری در غرب آسیا فلسطین بوده و تا زمانی که درگیری‌های فلسطین حل وفصل نشود، درگیری در غرب آسیا نیز حل‌وفصل نخواهد شد و حل مسئله فلسطین برای کشورهای عربی محوریت دارد.

حمایت تمام‌قد حزب‌الله لبنان از ایران
حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای تهدید سخیفانه مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه رهبر معظم انقلاب را به‌شدت محکوم کرد و آن را توهین به تمامی مسلمانان جهان دانست. حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرده: 
به‌نظر می‌رسد که برخی از سردمداران جایگاه عظیم و گسترده مرجعیت عالی‌قدر و ولی امر مسلمین، امام خامنه‌ای‌(دام ظله) را در سطح ایران، امت اسلامی و جهان و در میان ملت‌های اسلامی و آزادگان نمی‌دانند. صرف بر زبان آوردن چنین تهدیدی اهانت به صدها میلیون مومن و دوستداران اسلام و پیروان خط مقاومت و عزت است و ما این اقدام را به‌شدت محکوم می‌کنیم. ما امروز بیش از پیش پیرو خط امام خامنه‌ای و مواضع ایشان به همراه ملت قهرمان و عزیز ایران در مقابله با تجاوز آمریکایی-صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران هستیم و به‌زودی مشخص خواهد شد که آمریکا به‌دلیل حمایت از تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، مقاومت منطقه و جمهوری اسلامی ایران، گرفتار چه باتلاقی خواهد شد. اگر تمامی جنایتکاران و متجاوزان جمع شوند نمی‌توانند که میلیون‌ها آزاده جهان تحت رهبری امام خامنه‌ای را شکست دهند و روزهای آتی نشان خواهد داد که اقدام باطل آنها شکست خورده و ایمان و مقاومت پیروز خواهد شد.

پایگاه آمریکا در قطر، خالی از هواپیماهای نظامی
خبرگزاری فرانسه با استناد به تصاویر ماهواره‌ای نوشته آمریکا از بیم اقدامات تلافی‌جویانه ایران، پایگاه خود در قطر را تخلیه کرده است. تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد شماری از هواپیماهای نظامی آمریکا پایگاه العدید قطر را ترک کرده‌اند؛ اقدامی که به‌منظور محافظت از آنها در هرگونه اقدام تلافی‌جویانه ایران درصورت ورود آمریکا به جنگ انجام شده است. در بخشی این گزارش آمده است: بررسی تصاویر ماهواره‌ای بین تاریخ پنجم تا نوزدهم ژوئن نشان می‌دهد تقریبا تمام هواپیماهای قابل تشخیص در پایگاه العدید قطر، دیگر در معرض دید نیستند.حدود ۴۰‌هواپیمای نظامی ازجمله هواپیماهای ترابری نظیر هرکولس سی‌-۱۳۰ و هواپیماهای شناسایی در باند پایگاه العدید حضور داشتند اما اکنون تنها 3هواپیما قابل مشاهده است.

این خبر را به اشتراک بگذارید