• پنج شنبه 5 تیر 1404
  • الْخَمِيس 29 ذی الحجه 1446
  • 2025 Jun 26
شنبه 31 خرداد 1404
کد مطلب : 257588
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/gLJ56
+
-

سوخت‌رسانی سیار‌ در 3 استان

جایگاه‌های سوخت سیار علاوه بر تهران در مازندران و البرز هم فعال شده است

پیگیری
سوخت‌رسانی سیار‌ در 3 استان

زهرا رفیعی-روزنامه‌نگار

جایگاه‌های سوخت در تهران رفته‌رفته در حال خلوت‌شدن است و وضعیت جایگا‌ه‌ها در شهر‌های شمالی کشور که این روزها میزبان افراد بسیاری از تهران هستند‌ هم به حالت
 عادی برگشته‌.
 به‌تازگی سخنگوی صنف جایگاهداران کشور اعلام کرده است که مدت زمان انتظار در صف‌های پمپ بنزین به‌طور میانگین ۴۰‌درصد کاهش یافته است. در تهران 17 و در مازندران 3جایگاه سوخت سیار راه‌اندازی شده ‌و از استان‌های دیگر هم خبر می‌رسد که در شهرهای شلوغ جایگاه سوخت سیار راه‌اندازی خواهد شد.

جایگاه سیار برای خودروهای امدادی
 حامد ساکن محدوده فرودگاه پیام استان البرز هم به همشهری گفت: جایگاه‌های سوخت این منطقه طی روز مثل همیشه شلوغ و در ساعات بعد‌از‌ظهر خلوت است. مسئول روابط‌عمومی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی البرز نیز گفت: برای شتاب‌بخشی به خدمات عمومی جایگاه‌های سیار سوخت ویژه خودروهای امدادی و خدماتی در این استان فعال شده است. به‌گفته فهیمه سادات قلندرزاده، هیچ‌گونه مشکلی در روند توزیع سوخت در جایگاه‌های این استان وجود ندارد و خدمات‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد. 3جایگاه سیار موقت در نقاط مختلف استان برای ارائه خدمات به‌خودروهای امدادی فعال است. این جایگاه‌ها ثابت نیستند و به‌عنوان ظرفیت افزوده به شبکه فعلی توزیع اضافه شده‌اند تا امدادرسانی و خدمات‌رسانی در مواقع ضروری با سهولت بیشتری  انجام شود. 


3جایگاه سیار جاده‌ای در مازندران 
استاندار مازندران چند روز پیش از افزایش جایگاه‌های سوخت سیار در استان خبر داد و گفت‌ که در حال حاضر باتوجه به افزایش تقاضای مصرف و همسو با تسهیل خدمات‌رسانی به مسافران و رانندگان در این روزهای پرتردد، 3جایگاه سیار سوخت‌رسان در محورهای اصلی استان مستقر شده‌اند. به‌گفته مهدی یونسی رستمی، حضور این جایگاه‌های سیار، به‌ویژه در این روزهای پررفت‌وآمد، می‌تواند نقش بسزایی در افزایش آرامش خاطر رانندگان، کاهش صف‌های طولانی در جایگاه‌های ثابت و جلوگیری از توقف‌های ناگهانی خودروها در جاده‌ها ایفا کند. مسعود محمدی، یکی از شهروندان فریدونکنار در گفت‌وگو با همشهری گفت: در حال حاضر مشکلی برای سوخت یا نان و اقلام ضروری وجود ندارد. صف‌های پمپ بنزین به‌صورت عادی است. اگر از قبل محدودیتی وجود داشت، کماکان همان محدودیت وجود دارد و وضعیت فوق‌العاده با توجه به حمله رژیم صهیونیستی و همچنین حضور پرشمار مسافران در استان وضعیت را چندان تغییر نداده است. همچنین سبحان رجبی، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی مازندران‌ با اشاره به اینکه حجم تردد در این خطه از شمال زیاد است، گفت: نه‌تنها مشکلی در تامین سوخت در این استان وجود ندارد بلکه تمهیدات لازم برای ذخیره‌سازی‌ انواع سوخت برای مصارف مختلف در این خطه از شمال انجام شده است.
بخشی از ترافیک به‌خاطر استفاده‌نکردن مردم بومی از کارت سوخت شخصی است. سهمیه هر بار سوختگیری خودرو با کارت اضطراری ۱۵ لیتر در روز است ولی این سهمیه برای کارت سوخت شخصی تا
 ۳۰لیتر است.

17جایگاه سیار در پایتخت 
در تهران هم هرچند صف‌های طولانی بنزین به نصف و حتی کمتر کاهش یافته، اما راهکار مدیریتی ایجاد جایگاه‌های سیار برای کاهش صف‌های سوختگیری در پمپ بنزین‌های تهران هم اجرا شده است. بنا بر اعلام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ‌17جایگاه سوخت‌رسانی در مناطق مختلف تهران راه‌اندازی شده است و به‌زودی 13جایگاه دیگر نیز به این مجموعه اضافه خواهد شد. 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید