• پنج شنبه 12 تیر 1404
  • الْخَمِيس 7 محرم 1447
  • 2025 Jul 03
یکشنبه 14 مرداد 1397
کد مطلب : 25757
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/y77z
+
-

افزایش قیمت گوشت قرمز و مرغ

کاهش عرضه و رشد هزینه تولید موجب گرانی چندباره قیمت گوشت قرمز گوسفندی و مرغ در بازار شد. به گزارش همشهری، فعالان صنفی کاهش عرضه را عامل اصلی این گرانی تلقی می‌کنند. علی‌اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به گرانی 6 هزار تومانی قیمت گوشت در هفته گذشته از رسیدن قیمت هر کیلوگرم گوشت شقه گوسفندی به 58 هزار تومان خبر داد و اعلام کرد: از هفته گذشته تاکنون 3 بار قیمت گوشت گوسفندی ناشی از کمبود دام در میادین افزایش یافته است.

مهدی یوسف‌خانی، رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی هم گفت:  قیمت مرغ به 11هزار تومان رسیده است. او کاهش عرضه را عامل گرانی گوشت مرغ دانست و افزود: مرغداران از بارگیری و فروش مرغ امتناع می‌کنند زیرا تولید به‌دلیل گرما کم شده و مرغ‌ها وزن نمی‌گیرند.

این خبر را به اشتراک بگذارید