• پنج شنبه 22 خرداد 1404
  • الْخَمِيس 15 ذی الحجه 1446
  • 2025 Jun 12
پنج شنبه 22 خرداد 1404
کد مطلب : 257187
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/0VqWL
+
-

اعدام قاتل آمریکایی

بسته خبری خارجی
اعدام قاتل آمریکایی

مرد آمریکایی که 31سال پیش به جرم تجاوز و قتل یک زن دستگیر شده بود با تزریق مواد کشنده، اعدام شد.
به گزارش همشهری به نقل از سی‌بی‌اس، ساعت ۶ عصر، سه‌شنبه گذشته، آنتونی وینرایت، ۵۴ ساله‌ که 31سال پیش، یک زن به نام گیهارت ۲۳ ساله را به قتل رسانده بود، به اتاق اجرای حکم زندانی در کارولینا منتقل شد تا حکم اعدامش اجرا شود.
براساس گزارش دادگاه ایالتی، آنتونی و همدستش ریچارد همیلتون، چند روز قبل از ارتکاب قتل، از زندان کارولینای شمالی فرار کرده بودند. آنها با یک کادیلاک سرقتی به سوپرمارکتی در منطقه لیک‌سیتی فلوریدا رفتند و در پارکینگ آنجا متوجه گیهارت شدند که در حال گذاشتن بسته‌های خرید در خودرو‌اش بود.آن دو، زن جوان را با تهدید اسلحه سوار کادیلاک کردند و او را به منطقه‌ای جنگلی در شهرستان همیلتون بردند. درآنجا به او تجاوز کردند و او را به قتل رساندند.طبق اسناد دادگاه، آنتونی و ریچارد روز بعد در می‌سی‌سی‌پی، در یک تعقیب و گریز توسط پلیس دستگیر شدند و بعد از مدتی به اعدام محکوم شدند. ریچارد اما در ژانویه 2023، در سن 59سالگی  در زندان درگذشت.
وکلای آنتونی نیز بارها درخواست تجدید نظر دادند و سعی کردند از مشکل جسمی و اختلال ژنتیک او برای توقف اعدام استفاده کنند، اما دیوان عالی آمریکا درخواست آنها را رد کرد. حتی یک روز قبل از اعدام نیز درخواست توقف حکم دادند اما فایده‌ای نداشت. آنتونی ساعت 6سه‌شنبه گذشته درحالی‌که روی صندلی درازکشیده بود، با تزریق کشنده اعدام شد.
او ششمین زندانی بوده که امسال در فلوریدا با تزریق کشنده اعدام شده‌است.

قتل دختر ملوان 

یک ملوان نیروی دریایی آمریکا به اتهام قتل همکارش در ایستگاه نیروی دریایی در ویرجینیا دستگیر شد.
به گزارش بی‌بی‌سی، 2هفته پیش یک ملوان نیروی دریایی به نام آنجلینا پترا 21ساله به طرز مرموزی  مفقود شد. این زن، آشپز یک ناو جنگی بود که آخرین بار ساعت 10شب، در پادگان میلر در ایستگاه نیروی دریایی دیده شده بود.
سرویس تحقیقات جنایی نیروی دریایی، بررسی‌ها برای پیدا کردن ملوان گمشده را آغاز کرد تا اینکه پنجشنبه گذشته، جسدی در منطقه‌ای جنگلی در نورفولک‌ ویرجینیا کشف شد.جسد به پزشکی قانونی منتقل و مشخص شد که متعلق‌به آنجلینای گمشده است.با پیدا شدن جسد آنجلینا پرونده روند دیگری به‌خود گرفت و سرویس تحقیقات جنایی نیروی دریایی تحقیقات خود را برای پیدا کردن قاتل آغاز کرد.هنوز علت مرگ قربانی فاش نشده است اما سخنگوی نیروی دریایی در بیانیه‌ای اعلام کرده که یک ملوان در رابطه با مرگ آنجلینا دستگیر و تحت بازجویی قرار دارد.به‌گفته پلیس ایالت ویرجینیا تحقیقات درباره مرگ ملوان جوان ادامه دارد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید