• شنبه 27 اردیبهشت 1404
  • السَّبْت 19 ذی القعده 1446
  • 2025 May 17
شنبه 27 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 255354
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/vgKWr
+
-

پیش‌درآمد «رمبو» بدون استالونه

پیش‌درآمد «رمبو» بدون استالونه

پیش‌درآمد «رمبو» در حالی در دست ساخت است که سیلوستر استالونه در آن نقشی ندارد. به گزارش مهر به نقل از ورلد آف ریل، کارخانه فرنچایزسازی هالیوود با همکاری همان افرادی که «بی‌مصرف‌ها»، «محافظ هیتمن» و مجموعه بی‌پایان «سقوط کرده است» را ساختند، «رمبو» را هم بازمی‌گرداند؛ اما این رمبو همان رمبوی استالونه نیست و این فیلم پیش‌درآمدی بر «رمبو»ی اصلی خواهد بود.
این فیلم با عنوان «جان رمبو»، داستان اصلی ارتش تک‌نفره‌ آمریکا را در طول جنگ ویتنام تصویر می‌کند. از طرح داستان هنوز خبری منتشر نشده؛ اما کارگردانی آن بر عهده جلماری هلاندر سازنده «سیسو» است.
فیلمنامه این فیلم را روری هینز و سهراب نوشیروانی نویسنده «بلک آدام» نوشته‌اند. شرکت میلنیوم امیدوار است فیلمبرداری این فیلم را از اکتبر امسال در تایلند آغاز کند. استالونه کاری با این پروژه ندارد اما به‌نظر می‌رسد احتمال نوعی ارتباط با این فیلم برای وی وجود داشته باشد.
فیلم اصلی با عنوان «اولین خون» سال۱۹۸۲ اکران شد و درباره اختلال عصبی پس از سانحه و درمان جانبازان بود. رمبو در طول ۵فیلم، بیش از ۸۰۰میلیون دلار در گیشه فروخت. هلاندر در کارگردانی فیلم اکشن «سیسو» در زمینه جنگ جهانی دوم خیلی خوب ظاهر شده بود و سبکی متفاوت و حس طنزی سیاه ارائه کرده بود. او فیلمبرداری «سیسو۲» را که قرار است پاییز امسال اکران شود، به پایان رسانده است.

این خبر را به اشتراک بگذارید