
نقشه قتل برای گرفتن حضانت

مردی نقشه قتل همسر سابقش را کشید تا حضانت پسر خردسالش را بگیرد، اما نقشهاش ناکام ماند.
به گزارش همشهری، چند روز قبل مأموران پلیس در جریان سرقتی خونین از خانهای در شرق تهران قرار گرفتند. این خانه محل زندگی زنی جوان به همراه پسر نوجوانش بود و در جریان سرقت زن جوان بر اثر اصابت ضربه گلدان به سرش به کما رفته و پسرش نیز در حالی پیدا شد که داخل خانه بیهوش افتاده بود. با حضور پلیس، هر دو آنها به بیمارستان منتقل شدند، اما بهگفته پزشکان وضعیتشان وخیم بود.
درحالیکه تحقیقات برای شناسایی سارق یا سارقان ادامه داشت، پزشکان نیز برای نجات جان این مادر و فرزند تلاش میکردند تا اینکه هر دو پس از 2 هفته بههوش آمدند. زن جوان در تشریح ماجرا به مأموران گفت: روز حادثه من و پسرم در خانه بودیم که مردی نقابدار وارد شد. نمیدانم چطور وارد خانهام شده بود، اما به محض اینکه سرم را گرداندم با گلدان ضربهای به سرم زد که باعث شد از هوش بروم. در آن لحظه پسرم در اتاق سرگرم بازی بود که سارق بعد از من به سراغ او رفته و پس از آن نیز اموال باارزش داخل خانه را سرقت کرده و متواری شده بود.
تحقیقات برای شناسایی سارق ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان مردی را دستگیر کردند که گوشی مالباخته را در اختیار داشت. او گفت که گوشی را از فردی ناشناس خریده است. این فرد چهرهنگاری و معلوم شد که شوهر سابق زن جوان به نام منصور بوده است. در این شرایط بود که منصور دستگیر شد و در بازجوییها به سرقت اقرار کرد.
منصور، انگیزه خود را از طراحی نقشه قتل همسر سابقش، زندگی با پسر خردسالش عنوان کرد و گفت: مدتی قبل با همسرم دچار اختلافات شدیدی شدم و او به دادگاه رفت و درخواست طلاق داد. با توجه به اینکه معتاد بودم، دادگاه حضانت پسرم را به همسرم داد و من هم قبول کردم. چند وقت بعد پشیمان شدم و میخواستم حضانت پسرم را پس بگیرم، اما همسرم راضی نشد. وقتی به بنبست خوردم، نقشه قتل همسر سابقم را کشیدم تا پسرم را نزد خودم برگردانم.
وی ادامه داد: روز حادثه درحالیکه گریم کرده بودم و نقاب زده بودم، وارد خانه همسرم شدم و با گلدان به سرش کوبیدم. پسرم را هم با قرص بیهوش کردم تا چند ساعت بخوابد. میخواستم وانمود کنم که جنایت، کار یک سارق بوده و موبایل همسر سابقم و طلاهایش را نیز سرقت کردم اما در نهایت گیر افتادم. این متهم پس از اقرار به جنایت، با قرار قانونی بازداشت شد و تحقیقات در اینباره ادامه دارد.