• شنبه 20 اردیبهشت 1404
  • السَّبْت 12 ذی القعده 1446
  • 2025 May 10
سه شنبه 16 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 254506
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/oYp0A
+
-

ادامه وابستگی اروپا به گاز روسیه

 خبرگزاری رویترز نوشت: اتحادیه اروپا به‌دنبال قطع باقیمانده روابط گازی با روسیه است، اما با محدودیت‌های قانونی مواجه است. هنوز هم حدود ۱۹ درصد گاز اروپا از طریق خط لوله ترک‌استریم و انتقال گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) از روسیه تامین می‌شود.

 مؤسسه اعتبارسنجی اس‌اندپی گلوبال (S&P Global) گزارش داد که شاخص مدیران خرید (PMI) برای بخش تولید روسیه، از ۴۸.۲ واحد در مارس، به ۴۹.۳ واحد در ‌ماه میلادی گذشته، افزایش یافته است.

  در پی افزایش تعرفه‌های گمرکی از سوی  دونالد ترامپ، دولت پکن آماده است برای کاهش تنش‌های تجاری، در زمینه کنترل صادرات فنتانیل و مواد شیمیایی پیش‌ساز به واشنگتن تضمین دهد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با وجود انتقادات مداومش از سرعت کاهش نرخ بهره بانک مرکزی گفت: قصد اخراج جروم پاول، رئیس فدرال رزرو را ندارم.

تصمیم اوپک‌پلاس مبنی بر تسریع افزایش تولیدات، به کاهش بیش از ۲ دلاری هر بشکه نفت منجر شد و رکورد جدیدی را در کاهش قیمت‌ها رقم زد و قیمت نفت به زیر 60 دلار رسید.

تایمز اسرائیل گزارش داد پس از حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون اکثر شرکت‌های هواپیمایی، پروازهای خود به تل‌آویو را لغو کرده‌اند.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید