خیلیها تصور میکنند فقط پروتئینهای حیوانی و آماده وی (whey) هستند که بعد از ورزش میتوانند عضلهسازی کنند و باعث احیا یا تقویت عضلات شوند، اما جالب است بدانید که برای عضلهسازی، تفاوتی میان پروتئینهای حیوانی و پروتئینهای با منابع گیاهی وجود ندارد. مطالعات زیادی روی این موضوع انجام و مقالات علمی متعددی نوشته شده که پژوهشگران آن را تأیید کردهاند.دلیل اینکه پروتئین، اصلیترین عنصر سازنده عضلات است، این است که پروتئینها از «اسیدهای آمینه» تشکیل شدهاند و «اسیدهای آمینه ضروری» برای افرادی که در تلاش برای افزایش حجم عضلانی هستند، بسیار مناسباند. پروتئینهای حیوانی شامل گوشت قرمز، مرغ، ماهی و تخممرغ هستند و ترکیب منابع گیاهی مختلف مثل مصرف همزمان حبوبات و غلات (مثلا عدس و برنج) هم میتواند ترکیب اسیدهای آمینه را کامل کند و نیازهای بدن را برآورده سازد.
عضلهسازی با پروتئینهای گیاهی
در همینه زمینه :