• جمعه 12 اردیبهشت 1404
  • الْجُمْعَة 4 ذی القعده 1446
  • 2025 May 02
سه شنبه 9 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 253964
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/JZGQJ
+
-

جابه‌جا کردن اسرای بیمار با هدف شیوع بیماری

باشگاه اسیر فلسطین اعلام کرده سازمان زندان‌های رژیم ‌صهیونیستی به‌ صورت عمدی اقدام به جابه‌جایی اسرای بیمار از زندانی به زندانی دیگر و از سلولی به سلول دیگر می‌کند تا بیماری‌ها و اپیدمی‌ها را میان آنان گسترش دهد. در این بیانیه آمده است:
  جابه جا کردن عامدانه اسرای بیمار باعث تشدید بحران بهداشتی در میان هزاران اسیر فلسطینی شده است؛ به‌ویژه با گسترش بیماری جرب (اسکابیوس) که در ماه‌های گذشته یکی از دلایل اصلی شهادت برخی اسرا بوده است.
  اخیرا گروهی از اسرای بیمار از زندان مجدو به زندان النقب منتقل شدند، درحالی‌که به بیماری مسری مبتلا بودند.
  این موضوع موجب ابتلای اسرای دیگر در زندان النقب به بیماری‌هایی چون درد شدید شکم، استفراغ مداوم، ضعف شدید و جرب شده است.
  سیستم زندان‌های رژیم اشغالگر عمدا اقداماتی اعمال کرده که موجب گسترش بیماری‌های واگیردار، به‌ویژه بیماری‌های پوستی شده است.
  کمبود شدید وسایل بهداشتی، داشتن تنها یک دست لباس برای هر اسیر، ممنوعیت ورود لباس جدید، نبود تهویه مناسب، محرومیت از نور خورشید و ازدحام بی‌سابقه در سلول‌ها ازجمله این اقدامات است. همچنین، بسیاری از اسرا به‌دلیل سوءتغذیه دچار ضعف ایمنی شده‌اند.
منبع: مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین

این خبر را به اشتراک بگذارید