• دو شنبه 1 اردیبهشت 1404
  • الإثْنَيْن 22 شوال 1446
  • 2025 Apr 21
دو شنبه 1 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 253316
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/BgKwn
+
-

چکیده گفت‌وگو

غربالگری ضد‌سیاست جمعیتی نیست
تأکید دارم که غربالگری ضد‌سیاست‌های جمعیتی نیست بلکه مشوق سیاست‌های جمعیتی است؛ بنابراین به‌نظر من این سیاست درستی است که غربالگری انجام شود چرا که فرد اطمینان پیدا می‌کند فرزندش سالم است و تشویق می‌شود که فرزند بیاورد و می‌داند که اگر فرزندش مشکل داشته باشد، می‌تواند به شکل قانونی از سقط درمانی استفاده کند.

مسئله جمعیت از آب مهم‌تر است
مسئله جمعیت در حقیقت ابر بحران کشور است و شاید ما هیچ بحرانی به‌اندازه جمعیت نداشته باشیم که چالش برانگیز باشد. حتی مسئله آب هم راهکارهای فراوانی برای حل مسئله دارد اما مسئله جمعیت چون یک مسئله چند وجهی است به راحتی قابل حل نیست.

پنجره جمعیتی باز است
پنجره جمعیتی در ایران هنوز باز است و 9.5میلیون دختر و 10میلیون پسر زیر 15سال داریم. اگر برنامه‌ریزی‌های خوبی داشته باشیم، سیاست‌های جمعیتی ما موفق خواهد بود. من معتقدم که جبران کاهش جمعیت را نباید با جایگزین کردن جمعیت اتباع خارجی مانند افغانستانی‌ها حل کنیم و این سیاست غلط است.

این خبر را به اشتراک بگذارید