زنجبیل
بسیاری از علائم ناخوشایند آلرژی ناشی از مسائل التهابی مانند تورم و تحریک در مجرای بینی، چشمها و گلو است. زنجبیل میتواند به کاهش این علائم به طور طبیعی کمک کند. زنجبیل حاوی ترکیبات فیتوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی است كه ترکیبات آن برای مبارزه با آلرژیهای فصلی مفید است. همچنین زنجبیل تولید پروتئینهای پیشالتهابی در خون را سرکوب میکند که منجر به کاهش علائم آلرژی میشود.
انواع مرکبات
مصرف مركبات با ويتامين C بالا همچون پرتقال، گريپ فروت، ليمو و ليموترش به کاهش رینیت آلرژیک، تحریک دستگاه تنفسی فوقانی ناشی از گرده گیاهان گلدار، كمك می كند.
زردچوبه
زردچوبه به عنوان یک نیروگاه ضدالتهابی شناخته می شود. ماده فعال زردچوبه کورکومین است كه با کاهش علائم بسیاری از بیماریهای ناشی از التهاب مرتبط است و میتواند به کاهش تورم و تحریک ناشی از رینیت آلرژیک کمک کند. زردچوبه را می توان به صورت قرص یا چای یا در غذاها هم مصرف کرد.
گوجهفرنگی
اما گوجهفرنگی منبع عالی دیگری از ويتامين C است و حدود ۲۶ درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین C بدن را تامين مي كند. گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است كه به آرام کردن التهابات بدن کمک می کند. لیکوپن وقتی پخته میشود راحتتر در بدن جذب میشود بنابراين گوجه پخته شده به جذب اين ماده بهتر كمك مي كند.
سالمون و ماهیهای روغنی
اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی میتواند مقاومت بدن را در برابر آلرژی تقویت کرده و حتی آسم را هم بهبود ببخشد. اسیدهای چرب به کاهش باریکشدن راههای هوایی که در آسم و برخی موارد آلرژی فصلی رخ میدهد کمک میکند. این فواید احتمالا ناشی از خواص
ضد التهابی امگا ۳ است.
پیاز
پیاز منبع طبیعی عالی کورستین است. کورستین به عنوان یک آنتیهیستامین طبیعی عمل میکند و علائم آلرژی فصلی را کاهش میدهد. از آنجا که پیاز حاوی مقدار دیگری از ترکیبات ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی است، در فصول آلرژیزا باید به صورت عضو ثابت تغذیه و رژیمتان از آن استفاده کنید. پیاز قرمز خام بیشترین غلظت کورستین را دارد و پس از آن پیاز سفید و پیازچه قرار دارند. بنابراین برای تأثیر حداکثری، پیاز را خام مصرف کنید.
کیوی
کیوی میوهای غنی از ویتامین C است. همچنین میتواند هیستامین را کاهش دهد.
دشمنان آلرژی فصلی
در همینه زمینه :