
چطور با ریواس و گوجه سبز آش درست کنیم؟
طبیعت بهاری در دیگ خانگی

نیلوفر ذوالفقاری
آش ازجمله غذاهایی است که درست کردن و خوردن آن در هر فصلی لذت خاص خود را دارد؛ غذایی که از قدیمالایام درست کردن آن در ایران مرسوم بوده و وجود انواع حبوبات و سبزی به همراه مواد مغذی دیگر در آن باعث شده تا در زمره غذاهای پرخاصیت قرار گیرد. اما در فصل بهار میتوان آشهایی با سبزیهای تازه و برخی میوههای متناسب این فصل تهیه کرد. با دستور پخت چند نوع آش مخصوص فصل بهار که توسط فاطمه باقری، مدرس آشپزی ارائه شده است، آشنا میشوید.
در همینه زمینه :