
از ترکیب برنج و سبزیهای بهاری ،پلوهای متفاوت آماده کنید
قاطیپلوهای رنگارنگ

سعیده مرادی
پلوها ازجمله غذاهای خوشمزهای هستند که میتوان در وعدههای ناهار و شام آنها را پخت و از اعضای خانواده پذیرایی کرد. تنوع این سبک از غذاها کم نیست و با ترکیب ساده چند نوع مواد که اغلب در دسترس همه ماست، میتوان آنها را پخت و سفرهای رنگین تدارک دید بهویژه در فصل بهار که میوهها و سبزیهای مخصوص بهخود دارد با این نوبرانهها که تعداد آنها نیز کم نیست، میتوان قاطیپلوهایی خوشمزه تهیه کرد.