• پنج شنبه 26 مهر 1403
  • الْخَمِيس 13 ربیع الثانی 1446
  • 2024 Oct 17
دو شنبه 16 مهر 1403
کد مطلب : 236790
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/k5EBx
+
-

با ترکیب هویج و مواد غذایی دیگر می‌توان پلوها را طعم‌دار کرد

قاطی پلوهای نارنجی ‌

قاطی پلوهای نارنجی ‌

مهدیه تقوی‌راد

 قاطی پلو از غذاهای محبوب بسیاری از خانواده‌هاست. پلوهایی متنوع و رنگارنگ که راحت تهیه و اکثر مواد مورد استفاده‌اش در خانه‌‌ پیدا می‌شود. حالا اگر این قاطی پلوها با هویج مخلوط شوند، رنگ و لعاب دیگری به‌خود می‌گیرند.هویج پلو با انواع مختلف در گوشه و کنار کشورمان تهیه می‌شود. نکته مشترک این غذاها، رنگ نارنجی هویج است که آن را از دیگر غذاها متمایز می‌کند. هویج پلوها انواع مختلفی دارند که در ادامه با روش تهیه چند نوع از آن آشنا می‌شوید.





 

این خبر را به اشتراک بگذارید