• دو شنبه 18 فروردین 1404
  • الإثْنَيْن 8 شوال 1446
  • 2025 Apr 07
دو شنبه 18 فروردین 1404
کد مطلب : 252146
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/k5J6x
+
-

ورشکستگی دسته‌جمعی

ورشکستگی دسته‌جمعی

جنگ در غزه باعث ورشکستگی صدها شرکت خرد و بزرگ اقتصادی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین شده است. روزنامه فایننشال‌تایمز در پاییز گذشته در گزارشی اعلام کرد که اسرائیل به دليل جنگ کنونی با بحران اقتصادی‌اي مانند دوران همه‌گیری کرونا مواجه است. این روزنامه به نقل از شرکت‌های اسرائیلی بیان کرد که صدها شرکت در آستانه ورشکستگی هستند و دولت به وعده‌ حمایت از آنها عمل نکرده است. فایننشال‌تایمز همچنین به نقل از انجمن تولید‌کنندگان رژیم صهیونیستی عنوان کرد که دولت بی‌خیال اسرائیلی‌ها شده و افراد زیادی هیچ غرامتی دریافت نکرده‌اند و بحران مالی بی‌سابقه‌ای حاکم شده است.

خروج شرکت‌ها: ریچل چاسون، رئیس دفتر روزنامه واشنگتن‌پست در غرب آفریقا طي گزارشی درباره ورشکستگی شرکت‌ها در اسرائیل نوشته است: درحالی‌که اقتصاد اسرائیل شاهد کاهش رتبه اعتباری و کاهش شدید تولید ناخالص داخلی بوده است، تعداد شرکت‌ها و مشاغل در حال انتقال به خارج از سرزمین‌های اشغالی رو به افزایش است.

 100هزار شرکت ورشکسته: يك تحلیلگر سیاسی از عمان با نام خضر المشایخ، در یک برنامه تلویزیونی به الجزیره اعلام کرد که نزدیک به صدهزار شرکت در اسرائیل ورشکسته و يا تعطیل شده‌اند و در اروپا شاهد همه‌گیری تحریم کالاهای اسرائیل هستیم.

 ۵۶هزار شرکت تعطیل شده: روزنامه معاریو طی گزارشی اعلام کرد که فقط طي 9‌ماه نخست از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر۲۰۲۳، بیش از 5۶هزار شرکت اسرائیلی تعطیل شده‌اند و روند تعطیلی کسب‌وکارها در طول جنگ همچنان ادامه خواهد داشت. معاریو بعد از برقراری آتش‌بس در گزارشی اعلام کرد که جنگ غزه به تعطیلی حداقل 80هزار کسب‌وکار در اسرائیل منجر شده است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید