• شنبه 11 اسفند 1403
  • السَّبْت 1 رمضان 1446
  • 2025 Mar 01
شنبه 11 اسفند 1403
کد مطلب : 250182
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/58jlq
+
-

نقل قول خبر/تأمین گرمای اتوبوس‌های برقی در دمای زیر صفر

حجت‌الاسلام سیدمحمد آقامیری، رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران: نیروی محرکه اصلی اتوبوس‌های وارداتی به تهران برق است و در دمای هوای زیر صفر درجه سانتی‌گراد از بخاری کمکی گازوئیلی برای تأمین گرما در داخل اتوبوس استفاده می‌کنند که مصرف آن در 3روز استفاده مداوم کمتر از ۲۰ لیتر است.

بازپس‌گیری املاک شهرداری از مدیران قبلی
پرویز سروری، نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران: هیچ معاون شهرداری مجاز نیست از املاک شهرداری استفاده کند، درحالی‌که در دوره‌های قبل این امکان وجود داشت و تاکنون املاک شهرداری تهران به ارزش ۴۰همت بازپس گرفته شده است. در این دوره به هیچ مدیری حتی معاونان شهردار از این املاک داده نشده است.


تراموای چرخ لاستیکی اولویت‌ وزارت کشور است
مسعود نصرتی، رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: تراموای چرخ لاستیکی جزو اولویت‌های وزارت کشور است اما در تهران برای مهیا شدن زیرساخت‌های ۷خطی که برای تراموا  در نظر گرفته شده، سال‌ها زمان  سپری می‌شود. تراموا برای شهروندان بسیار مناسب خواهد بود.

ثبت رکورد عملیات بتن ریزی پروژه مسکن آتش‌نشانان
قدرت‌الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران: رکورد عملیات بتن ریزی پروژه 8هزار واحدی مسکن آتش‌نشانان ثبت شد. در این عملیات 500بونکر، بتن مورد نیاز را به محل پروژه حمل کردند. بتن‌ریزی تا به حال با این حجم و سرعت در سطح کشور انجام نشده است.




 

این خبر را به اشتراک بگذارید