• شنبه 11 اسفند 1403
  • السَّبْت 1 رمضان 1446
  • 2025 Mar 01
چهار شنبه 8 اسفند 1403
کد مطلب : 249934
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1j5W3
+
-

هفته پنهان

تیم‌های لیگ برتری برای دومین بار در یک هفته بازی می‌کنند

هفته پنهان

این هفته مسابقات 2هفته از لیگ برتر را داشتیم؛ اوایل هفته بازی‌های هفته بیست‌وششم انجام شد و دیشب و امشب هم تیم‌ها مسابقات هفته بیست‌وهفتم را برگزار کردند و می‌کنند. بازی بزرگ هم کم نداریم. منچسترسیتی بعد از افتضاح‌های چند‌ماه اخیر، یک بازی سخت دیگر در پیش دارد و باید در زمین تاتنهام به میدان برود؛ حریفی که همیشه موی دماغ گواردیولا بوده و این روزها توانسته رنگ چند برد پیاپی را ببیند و برخی از نفرات لشکر مصدومانش را بعد از مدت‌ها به تیم برگرداند. بازی بزرگ دیگر را نیوکاسل و لیورپول برگزار می‌کنند. بازی آرسنال در زمین ناتینگهام هم به‌نوعی جنگ نایب‌قهرمانی است. غیراز لیورپول، بقیه تیم‌های بزرگ امشب مهمان هستند، حتی منچستریونایتد که باید در زمین ایپسویچ به میدان برود.

اگر ناتینگهام این بازی بزرگ را هم ببرد، اختلاف امتیازش با آرسنال رده دومی به 3امتیاز کاهش می‌یابد. این یعنی خطر از دست رفتن نایب‌قهرمانی برای توپچی‌ها.
   ناتینگهام‌فارست با اینکه امسال تیم بزرگی است و یقه بزرگان را گرفته، 7بازی از 8بازی اخیر لیگ برتری خود را مقابل آرسنال باخته. آخرین باخت آنها هم شکست یک بر صفر خانگی در‌ ماه مه 2023بود.
  ناتینگهام در ۱۱بازی اخیر خود در لیگ برتر که میانه هفته (روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه) برگزار شده، بین نبردن (یک تساوی و 5باخت) و پیروزی (۵) نوسان داشته است و آخرین بار ژانویه امسال در برابر لیورپول به تساوی یک - یک رسید.
  آرسنال در لیگ برتر 12بازی از 13بازی اخیر خود  را که آخر شب (7بعد از ظهر یا بعد از آن به وقت محلی) انجام شده، برده، از جلمه 9بازی آخر را. آخرین باخت آنها در این ساعت دسامبر 2023و باخت 2بر صفر به وستهم بوده.
  فارست 5بازی از 6بازی خانگی آخر لیگ برتر خود را برده و یک بازی را هم مساوی کرده؛ به همان اندازه که در 20بازی قبلی خود برد داشته.

گواردیولا هیچ‌وقت از بازی مقابل تاتنهام خوشش نیامده و مقابل همه سرمربیان این تیم به مشکل خورده. آنها در بازی رفت هم 4بر صفر به این تیم بحران‌زده باختند.
  تاتنهام با 53گل (یکی بیش از سیتی) دومین خط حمله برتر لیگ را پس از لیورپول در اختیار دارد اما رتبه‌اش در جدول دو رقمی است.
  با توجه به پیروزی ۴ بر صفر در دیدار رفت، تاتنهام به‌دنبال این است که برای نخستین بار بعد از فصل ۲۱-۲۰۲۰، 2بار در لیگ منچسترسیتی را شکست بدهد. آخرین باری هم که بدون دریافت گل هر دو بازی را بردند، فصل ۱۰-۲۰۰۹ بود.
  پس از باخت در 4بازی نخست لیگ برتری در استادیوم تاتنهام، آن هم بدون اینکه گلی بزند، منچسترسیتی فصل گذشته این تیم را ۲ بر صفر برد.
  تاتنهام در این فصل 2بار منچسترسیتی را شکست داده است؛ ۴ بر صفر در لیگ برتر و ۲ بر یک در جام اتحادیه. آخرین تیمی که در یک فصل 3بازی را مقابل مدافع عنوان قهرمانی برد، منچستریونایتد بود؛ مقابل منچسترسیتی و فصل 20-2019.آخرین باری که اسپرس این کار را انجام داد، فصل85-1984و مقابل لیورپول بود.
  پوستکوگلو قاتل منچستری‌هاست. تیم او در این فصل در تمامی رقابت‌ها 2بار سیتی و 3بار یونایتد را شکست داده. هیچ تیمی هرگز هر دو تیم منچستری را در یک فصل 3بار شکست نداده.
  سیتی 3بازی‌ آخر خارج از خانه خود در لیگ برتر مقابل تیم‌های لندن را نبرده (۲تساوی و یک باخت)، درحالی‌که قبل از آن 6پیروزی متوالی داشت. آخرین باری که در پایتخت بدون پیروزی ماندند، بین فوریه و نوامبر ۲۰۲۰ (۴ بازی) بود، آنها یک‌بار هم فصل 15-2014 (۵ بازی) این تجربه را داشتند.

هواداران منچسترسیتی که تیم‌شان این هفته 2بر صفر به لیورپول باخت، برای پیروزی قرمزها در این بازی دست به دعا برده‌اند. نیوکاسل و من‌سیتی در امتیاز44برابر هستند و 2تیم بر سر کسب سهمیه لیگ قهرمانان رقابت دارند.
   از زمان شکست در نخستین بازی خانگی لیگ برتر مقابل نیوکاسل(باخت 2بر صفر در آوریل 1994)، لیورپول در 28سال گذشته در آنفیلد مقابل کلاغ‌ها شکست نخورده است (23برد و 5تساوی).
  نیوکاسل در ۱۶بازی آخر خود در لیگ برتر مقابل لیورپول نبرده (۵تساوی و ۱۱باخت). آخرین برد آنها دسامبر ۲۰۱۵، با استیون مک‌کلاران و با نتیجه ۲ بر صفر به‌دست آمد.
  نیوکاسل تنها یک بازی از ۲۷بازی خود مقابل تیم‌های صدرنشین وقت لیگ را برده (۸تساوی و ۱۸باخت). تنها پیروزی آنها برد 2بر یک چلسی است که دسامبر۲۰۱۴ تحت هدایت آلن پاردو به‌دست آمد. آنها در هیچ‌یک از ۲۰تلاش خارج از خانه خود مقابل تیم صدرنشین لیگ برتر پیروز نشده‌اند (۵تساوی و ۱۵باخت).
  بعد از 3باخت متوالی بین ژانویه و مارس2021، لیورپول همه 12بازی خانگی خود در لیگ برتر را که در میانه هفته (روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه یا پنجشنبه) برگزار شده، با نتیجه کلی 35بر 6پیروز شده است.
  لیورپول در هر یک از ۱۷بازی خانگی آخر خود در تمام مسابقات دست‌کم 2گل زده است. تنها تیم لیگ برتری که رکورد طولانی‌تر دارد، ساندرلند است که در ۱۹مسابقه متوالی بین فوریه و دسامبر۱۹۳۵ این کار را انجام داد، یعنی 90سال پیش.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید