• چهار شنبه 22 اسفند 1403
  • الأرْبِعَاء 12 رمضان 1446
  • 2025 Mar 12
دو شنبه 29 بهمن 1403
کد مطلب : 249044
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/g5rjZ
+
-

خبر مهم

نزدیک به 3میلیون نفر درگیر مواد‌مخدر هستند
مجید قربانی، مدیرکل درمان و حمایت‌های اجتماعی ستاد مبارزه با موادمخدر: بنا بر آخرین پژوهش انجام‌شده ۲‌میلیون و ۸۰۰‌هزار‌نفر مصرف‌کننده موادمخدر در ایران هستند. سال گذشته یک میلیون و ۶۷۱‌هزار و ۶۶۳‌نفر در 8هزار و ۶۱۰‌مرکز موضوع ماده‌۱۵پذیرش شدند.

درخواست وزیر علوم برای افزایش امنیت اطراف مراکز دانشگاهی
حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، آموزش و تحقیقات: لازم است افزایش امنیت فیزیکی پیرامون دانشگاه‌ها و مجتمع‌های خوابگاهی دانشجویی با قید فوریت صادر شود تا ضمن ارتقای امنیت در اطراف مراکز دانشگاهی، از هرگونه سوءاستفاده احتمالی پیشگیری شود.

کمک ‌۵۷۰‌میلیارد تومانی خیرین برای درمان معتادان
علیرضا لشگری، رئیس گروه توانمندسازی دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با مواد‌مخدر:  کمک‌های نقدی و غیرنقدی جمعا بالغ بر ۵۷۰۰میلیارد‌ریال توسط خیرین سراسر کشور به‌منظور ساخت، توسعه‌ و تجهیز واحدهای درمان، حمایت از ایجاد، توسعه و تجهیز واحدهای اشتغال حین درمان در مراکز ماده‌۱۶ اعطا شد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :