• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
چهار شنبه 6 دی 1396
کد مطلب : 2489
+
-

«شکرپزی» سنتی

شکرپزی
«شکرپزی» سنتی

تصویر مراحل «شکرپزی» سنتی را در روستای قاضده شهرستان صومعه‌سرا در غرب استان گیلان نشان می‌دهد. همه اهالی این روستا نیشکرکار هستند و کارگاه تولید شکر سنتی دارند. پس از برداشت ساقه نیشکر و آبگیری آن حدود 10 ساعت طول می‌کشد تا شکر سنتی تولید شود. (ایرنا)

 

این خبر را به اشتراک بگذارید