• یکشنبه 22 تیر 1404
  • الأحَد 17 محرم 1447
  • 2025 Jul 13
چهار شنبه 6 دی 1396
کد مطلب : 2489
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/jRLW
+
-

«شکرپزی» سنتی

شکرپزی
«شکرپزی» سنتی

تصویر مراحل «شکرپزی» سنتی را در روستای قاضده شهرستان صومعه‌سرا در غرب استان گیلان نشان می‌دهد. همه اهالی این روستا نیشکرکار هستند و کارگاه تولید شکر سنتی دارند. پس از برداشت ساقه نیشکر و آبگیری آن حدود 10 ساعت طول می‌کشد تا شکر سنتی تولید شود. (ایرنا)

 

این خبر را به اشتراک بگذارید