• پنج شنبه 2 اسفند 1403
  • الْخَمِيس 21 شعبان 1446
  • 2025 Feb 20
چهار شنبه 24 بهمن 1403
کد مطلب : 248546
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/k5yjE
+
-

5شیرینی جایگزین زمستانی

زمانی که صحبت از مصرف جایگزین‌های قند سالم به جای شکر تصفیه‌شده برای شیرینی‌های زمستانی می‌شود، برخی از مهم‌ترین گزینه‌ها برای شما شیرین‌کننده‌های طبیعی هستند. این شیرین‌کننده‌ها علاوه بر کمک به طعم‌های مختلف در دستورالعمل‌های غذایی شما در طول زمستان، یک جزء تغذیه‌ای نیز دارند.

عسل
عسل یک شیرین‌کننده کلاسیک است که به‌خوبی با دسرهای زمستانی مانند کیک، انواع پای و شیرینی‌های سنتی ترکیب می‌شود.

خرما
خرما سرشار از فیبر و مواد مغذی ضروری مانند پتاسیم است و برای افزودن شیرینی بدون افزایش شدید سطح قند خون عالی است.

شکر نارگیل
این گیاه از شیره گل‌های نخل نارگیل به‌دست می‌آید و دارای طعم شیرین کاراملی و شاخص گلیسمی بسیار پایین است.

شربت افرا
 از شیره درخت افرا قند درست می‌شود  و شربت افرای خالص چیزی است که باید به‌دنبال آن باشید تا طعم و مزه و فواید سلامتی آن را به‌دست آورید.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید