• چهار شنبه 1 اسفند 1403
  • الأرْبِعَاء 20 شعبان 1446
  • 2025 Feb 19
یکشنبه 21 بهمن 1403
کد مطلب : 248376
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Y6202
+
-

خواب ابدی دختران نخبه با بدرقه همکلاسی‌هایشان

رویداد
خواب ابدی دختران نخبه با بدرقه همکلاسی‌هایشان

2روز پس از حادثه هولناک واژگونی اتوبوس حامل دختران دانش‌آموز مدرسه فرزانگان کرمان، پیکر 6قربانی این حادثه در حضور جمع زیادی از مردم و خانواده‌های قربانیان به خاک سپرده شد. این در حالی است که جز یک دانش‌آموز، بقیه مصدومان از بیمارستان مرخص شده‌اند و حالشان رو به بهبود است.
به گزارش همشهری، روز گذشته آرامستان کرمان مملو از جمعیت داغداری بود که برای وداع و خاکسپاری 6قربانی حادثه هولناک واژگونی اتوبوس در اردوی مدرسه فرزانگان این شهر در آنجا جمع شده بودند. برخی از دختران دانش‌آموز عکس‌های مریم نخعی، پریناز بحرینی‌پور، آتنا مولایی و دینا خجندی، 4همکلاسی خود را در دست داشتند که در این حادثه جان باخته بودند. همسر سرایدار مدرسه و فرزند خردسال او نیز دیگر قربانیان این حادثه هولناک بودند.
علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش که در مراسم خاکسپاری دختران نخبه کرمان حضور داشت گفت که با کوتاهی صورت گرفته در این حادثه مماشات نخواهد داشت و با مقصران حادثه اشد برخورد صورت خواهد گرفت. او همچنین با اشاره به اینکه همه مجروحان حادثه جز یک نفر ترخیص شده‌اند، قول داد ادامه درمان مصدومان حادثه را پیگیری کند.

در سوگ خواهر دوقلو
یکی از قربانیان این حادثه پریناز بحرینی‌پور بود؛ دانش‌آموزی که در زمان حادثه همراه خواهر دوقلویش پریا و دوستشان مریم کنار هم نشسته بودند. مریم کنار پنجره، پریا وسط و پریناز اول صندلی نشسته بودند که ناگهان فریاد راننده بلند شد و او با گفتن این جمله که ترمز کار نمی‌کند، از دانش‌آموزان ‌خواست به عقب اتوبوس بروند. لحظاتی بعد، وقتی اتوبوس واژگون شد، بچه‌ها روی هم افتادند. آنها بین آهن و شیشه گیر کرده بودند. پریا توانست خود را نجات دهد، اما پریناز و مریم چنان بین آهن و شیشه گیر کرده بودند که هر دو جانشان را از دست دادند.‌الهه داریوشی، خاله پریناز که تکنیسین دندانپزشکی است در گفت‌وگو با همشهری می‌گوید: من در مطب بودم که متوجه شدم نام پریناز در صفحات فضای مجازی با چند دختر دیگر دست به‌دست می‌شود. از آنجا که مادر پریا و پریناز در سال 1400بر اثر کرونا از دنیا رفته بود، با پدرشان تماس گرفتم و جویای حال بچه‌ها شدم. او گفت که آنها به اردو رفته‌اند. با شنیدن این حرف دنیا روی سرم خراب شد. سراسیمه از مطب خارج و راهی محل حادثه شدم. آنجا بود که متوجه فاجعه شدم.‌پریا و پریناز با آزمون ورودی وارد مدرسه فرزانگان شده و هر دو از دختران فعال و نخبه کرمان بودند. پریناز مجری شبکه نوجوان صدا‌و‌سیمای کرمان نیز بود.‌خاله‌ دوقلوها می‌گوید: اردویی که برای بچه‌ها درنظر گرفته شده بود، منطقه دیدنی و تفریحی کلوت شهداد، منطقه‌ای در نزدیکی کرمان بود. بچه‌ها صبح پنجشنبه با 2اتوبوس از مدرسه فرزانگان کرمان راه افتادند؛ یکی از اتوبوس‌ها 38و دیگری 41سرنشین داشت و مدیر و بقیه پرسنل مدرسه هم در اردو حضور داشتند که با خودروی سواری به سمت کلوت شهداد حرکت کردند، اما بعدازظهر و موقع برگشت، اتوبوسی که پریا و پریناز سوار آن بودند، ترمز برید و آن حادثه رخ داد.‌به‌گفته الهه داریوشی، با وجود اینکه برخی می‌گویند مدیر مدرسه بازداشت شده است، اینگونه نیست و ما به‌دنبال شکایت از او هستیم و از مسئولان آموزش و پروش هم خواسته‌ایم تا پاسخگوی ما در این‌باره باشند؛ چراکه پرپر‌شدن دخترانمان، حاصل بی‌تدبیری است و مسئولان مدرسه هنگام کرایه اتوبوس به ایمن و بدون مشکل بودن آن توجهی نکرده‌اند.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید