• پنج شنبه 2 اسفند 1403
  • الْخَمِيس 21 شعبان 1446
  • 2025 Feb 20
یکشنبه 21 بهمن 1403
کد مطلب : 248321
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/KO05x
+
-

اهمیت ترتیب خوردن غذا

یکی از نکته‌هایی که طب ایرانی روی آن تأکید زیادی دارد، رعایت ترتیب خوردن غذا و دوری کردن از در‌هم‌خوری است. اما درهم‌خوری یعنی چه؟ یعنی شما همه غذاها اعم از اینکه دیرهضم یا زودهضم یا... هستند را با هم میل می‌کنید. درحالی‌که طبق توصیه طب ایرانی، باید ترتیب خوردن غذاها رعایت شود. به این ترتیب که نباید غذاهایی را که زمان هضم‌های متفاوتی دارند با هم مصرف کرد. این قضیه وقتی بغرنج می‌شود که فاصله هضم این‌ غذاها با هم زیاد باشد که باعث دردسر می‌شود. به‌طور مثال، شما در کنار غذای‌تان، سوپ هم دارید. خب بعضی‌ها شاید بخواهند بعد از صرف غذا آن را مصرف کنند، درحالی‌که سوپ غذایی زودهضم است و باید ابتدا مصرف شود و بعد از گذشت مدتی، غذاهای دیرهضم بعدی را مصرف کرد. اگر اینها را با هم مصرف کنید، اخلاط نامناسب در کبد ایجاد خواهد شد. همچنین دقت داشته باشید که خوردنی‌هایی چون گوشت گاو و گوساله، سرخ‌کردنی‌ها، ماکارونی و لازانیا، الویه، انواع فرآورده‌های گوشتی صنعتی (سوسیس، کالباس و ...)، فست‌فودها و شیرینی‌های مصنوعی جزو غذاهای دیرهضم حساب می‌شوند.

این خبر را به اشتراک بگذارید