• پنج شنبه 18 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 7 شعبان 1446
  • 2025 Feb 06
چهار شنبه 17 بهمن 1403
کد مطلب : 248065
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/KO08J
+
-

3خبر خوب مترو برای تهرانی‌ها

دسترسی به مترو آسان‌تر می‌شود

گزارش
3خبر خوب مترو برای تهرانی‌ها

مهدی اسماعیل پور-روزنامه‌نگار

توسعه و تکمیل خطوط و ایستگاه‌های مختلف مترو در گوشه و کنار شهر به سرعت در حال انجام است به‌طوری که علاوه بر تکمیل خطوط 7گانه فعلی، بهسازی و تکمیل ایستگاه‌های بهره‌برداری شده نیز درجریان است. درکنار این ماموریت‌ها، ساخت 4خط جدید شبکه مترو نیز درحال انجام است. براساس اعلام شرکت متروی تهران و در همین راستا دسترسی ایستگاه‌های مترو برای مسافران افزایش می‌یابد.

تکمیل خطوط 6و 7مترو تا اردیبهشت 1404
برای تکمیل بخش اصلی خطوط 6 و 7متروی تهران، تنها 4ایستگاه دیگر باقی مانده که ایستگاه‌های ورزشگاه تختی، استاد نجات‌اللهی، سرباز و میدان خراسان را شامل می‌شود. با افتتاح این 4ایستگاه بدنه اصلی خطوط هفتگانه شبکه متروی تهران تکمیل می‌شود. نعمت الله فرزان‌پور، مدیرعامل شرکت متروی تهران درباره زمان بهره‌برداری از این ایستگاه‌ها می‌گوید:
تا 15 اردیبهشت سال آینده 4 ایستگاه تختی، نجات‌اللهی، سرباز و خراسان افتتاح خواهند شد. از این تعداد طبق برنامه ایستگاه میدان خراسان در خط 6 امسال افتتاح می‌شود و 2 ایستگاه باقیمانده آن یعنی سرباز و نجات‌اللهی به همراه ایستگاه ورزشگاه درخط 7، اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

کلنگ‌زنی خط 11؛ به‌زودی
از 4خط جدید متروی تهران تاکنون فعالیت عمرانی خطوط 8، 9و 10آغاز و حدود 650کیلومتر ازخط 10نیز حفاری شده است. از میان آنها فقط کلنگ‌زنی و آغاز فعالیت اجرایی خط 11باقی مانده است که تعیین پیمانکار این خط هم در آستانه نهایی شدن است و به‌زودی شاهد آغاز عملیات عمرانی ساخت آخرین خط باقیمانده از خطوط جدید متروی تهران خواهیم بود.

بهسازی ایستگاه تبادلی شادمان
یکی از درخواست‌های پرشمار مسافران از متولیان ایستگاه تبادلی شادمان، طرح بهینه‌سازی دسترسی‌های جدید و تجهیز دسترسی‌های قبلی به پله برقی‌های بیشتر بود که پس از بررسی‌های کارشناسی، قرار شد این طرح در ۲ مرحله اجرا شود. در فاز نخست، ارتباط بین سالن‌های تقسیم مسافرخطوط ۲ و ۴ اجرا می‌شود. مسیرارتباطی بین سالن‌های تقسیم مسافرخطوط ۲ و ۴ متروی تهران در ایستگاه شادمان، درحال تکمیل است و به‌زودی شاهد بهره‌برداری از آن خواهیم بود. این مسیر ارتباطی شامل یک گالری به همراه پله برقی است. به این ترتیب دسترسی مسافران از شمال و جنوب خیابان آزادی از طریق ورودی‌های این ایستگاه فراهم شده و ازدحام مسافران هنگام تغییرمسیر بین خطوط 4و 2کاهش پیدا می‌کند. ضمن اینکه برقراری ارتباط بین سالن‌های تقسیم مسافر خطوط ۲ و ۴، به‌عنوان یک مسیر زیرگذرعابر پیاده، باعث کاهش تردد عابران در معابر روی زمین در اطراف ایستگاه شادمان می‌شود.






 

این خبر را به اشتراک بگذارید