شهر قصاب ها
کاج، شهر گوشت است؛شهری در کهگیلویه و بویراحمد که بهدلیل تعداد بالای ذبح روزانه گوشت قرمز به شهر گوشت شهرت یافته؛ شهری که اغلب مردمانش قصابند و روزانه بسیاری از شهرهای اطراف و حتی از شهرهای دوربه کاج سفر میکنند تا گوشت تازه و البته ارزانقیمت تهیه کنند. بهدلیل فراوانی عرضه گوشت تازه در این منطقه، قیمت آن نسبت به تعرفه ستاد تنظیم بازار پایینتر است.
به گزارش همشهری، کاج شهری کوچک در کنار رودخانه بهشتآباد شهرستان اردل قرار گرفته است. جالب اینکه قرار گرفتن در ساحل زیبای رودخانه بهشتآباد شهرستان اردل و عرضه گوشت با کیفیت در این شهر این منطقه را به محل ویژه گردشگری تبدیل کرده است و مسافران بسیاری روزانه به این منطقه سفر میکنند. یکی از ویژگیهای این شهر که موجب شده شهرت آن روزبهروز بیشتر و موجب توسعه گردشگریاش شود عرضه گوشت قرمز باکیفیت گوسفند و بز در این منطقه است.
علت گرایش مردم شهر کاج به شغل قصابی این بود که نخستین قصابی را یکی از اهالی برای عرضه گوشت در این شهر که پیش از این روستا بود، دایر کرد؛بعد به واسطه جاذبههای گردشگری این منطقه مانند چشمه و رودخانه، مسافران بسیاری وارد منطقه شدند و برای خرید گوشت به این قصابی مراجعه کردند. شهر کاج حدود 50قصابی دارد که روزانه بسیاری از اهالی شهرهای مجاور و گردشگران را به این منطقه میکشاند. گفته میشود روزانه در هر قصابی بین 6تا 10گوسفند ذبح میشود.
در این شهر در هر خانوادهای حداقل یک نفر به شغل قصابی مشغول است و همین نکته کاج را به شهری پویا در زمینه کسبوکار و هدف گردشگری تبدیل کرده است.