• سه شنبه 28 اسفند 1403
  • الثُّلاثَاء 18 رمضان 1446
  • 2025 Mar 18
دو شنبه 8 بهمن 1403
کد مطلب : 247211
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/wjXL8
+
-

شیوه‌های پخت، نان‌ها و سس‌های مخصوص برگرها را بشناسید

فوت و فن‌های آماده‌سازی‌

فوت و فن‌های آماده‌سازی‌

نیلوفر ذوالفقاری

تنوع بالای برگرها باعث شده برای هر سلیقه و ذائقه‌ای، طعمی متفاوت وجود داشته باشد. درست کردن برگر خانگی راحت و بی‌دردسر است، به شرطی که بعضی فوت و فن‌های پخت آن را بدانید، با روش‌های مختلف پخت آن آشنا شویدو نان‌ها و سس‌های متنوع برگر را بشناسید. قبل از اینکه دست به‌کار تهیه یک ساندویچ برگر خوش‌طعم خانگی شوید، این نکات را مرور کنید.






چیز برگر: علاوه بر تمام مخلفات همبرگرها یک ورق پنیر هم اضافه می‌شود. برش پنیر را معمولا در بالای گوشت پهن می‌کنند.

همبرگر: در درست کردن انواع برگر از موادی مانند سبزیجات یا پنیر هم استفاده می‌شود اما برای طبخ همبرگر، چنین آزادی عملی وجود ندارد و نمی‌توان از هر ماده‌ای استفاده کرد.

 برگر گوشت و قارچ: در تهیه‌اش از موادی مانند قارچ، پیاز، سیر، گوشت قرمز، تخم‌مرغ، رب گوجه، سبزی‌های معطر مانند ترخون، مرزه و آویشن، پودر سیر و موسیر استفاده می‌کنند.

رویال برگر با سس قارچ: برای تهیه این نوع برگرموادی مانند پیاز، سیر، تخم‌مرغ، پودر‌سیر، پودر موسیر، نمک و فلفل، گوشت قرمز چرخ شده و آرد سوخاری مورد نیاز است. برای تهیه سس قارچ هم از قارچ، پیاز، خامه، نمک و فلفل استفاده می‌شود.

چیکن برگر پنیری: موادی مانند سینه مرغ، پیاز، هویج، سیر، پیازچه، جعفری خرد شده، سفیده تخم‌مرغ، نمک و فلفل دارد.

برگر مغزدار: به گوشت چرخ کرده، زرده تخم مرغ، پیاز، سیر، پودر سیر، ریحان، سس خردل، نمک و فلفل افزوده می‌شود. در این روش برگرها با تخم مرغ و پنیرگودا مغزدار می‌شوند.




 

این خبر را به اشتراک بگذارید