بورانی کدو سبز با سیبزمینی
روش تهیه
1. سیبزمینی و کدو را بهصورت حلقهای برش بزنید و بخارپز کنید.
2. پیازها را نگینی خرد کنید و تفت دهید. وقتی طلایی شدند سیر له شده را به آن بیفزایید.
3. پوست گوجهفرنگی را بگیرید و سپس آن را خرد کنید.
4. گوجه خرد شده، کدو، پیاز و سیر داغ را با نمک و زردچوبه به تابه اضافه کنید و بگذارید کدوها با آب گوجه بپزند.
5. مخلوط را در ظرفی سرو کنید و سیبزمینیهای بخارپز شده را دور آن بچینید و ماست را با استفاده از یک قاشق روی سطح آن پخش کنید.
نکـته
برای لذیذتر شدن این پیشغذا میتوانید کدوها را به جای بخارپز شدن در روغن تفت دهید.
ترفندهای خوشمزهکردن پیشغذاها
پیشغذاهای زمستانی اغلب بهصورت گرم و داغ سرو میشوند، اما اگر پیشغذا سرد بود هرچه بیشتر در یخچال بماند طعم بهتری پیدا میکند.
جداکردن پوست گوجه کمی سخت است، اما برای بسیاری از غذاها باید پوست آن را جدا کنید. سادهترین روش این است که گوجه را برای ۲۰ثانیه در آب جوش قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید.
اگر خوراک لوبیا یا ماش که درست کردهاید، شور بهنظر میرسد، تنها کافی است که چند حبه قند به آن اضافه کنید تا شوری غذا کاهش پیدا کند. اضافهکردن سیبزمینی نیز در از بین بردن طعم شوری غذا مؤثر است.