• پنج شنبه 18 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 7 شعبان 1446
  • 2025 Feb 06
شنبه 29 دی 1403
کد مطلب : 246381
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/48lYn
+
-

املت لوبیا

املت لوبیا


روش تهیه
1. اگر از کنسرو لوبیا استفاده نـمی‌کـنیـد، لـوبـیـای خیس‌خورده را خوب بپزید تا نرم و غلیظ شود.
2. در تابه‌ای مناسب یک قاشق روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را در آن سرخ کنید. مراقب باشید رب نسوزد و تلخ نشود.
3. تخم‌مرغ‌ها را روی رب سرخ شده بشکنید. فقط سفیده‌ها را هم بزنید تا بافت سفتی پیدا کنند.
4. املت را در یک طرف تابه جمع کنید.
5. خوراک لوبیا را در طرف دیگر تابه بریزید و نمک، فلفل و درصورت تمایل روغن زیتون و آب نارنج اضافه کنید.

نکـته‌
این صبحانه یک غذای سنتی گیلانی است و باید به‌صورت هم نزده سرو شود.

نکاتی درباره صبحانه‌های زمستانی
  صبح‌های زمستان باید سراغ صبحانه‌هایی بروید که انرژی بالایی دارند، بنابراین حبوبات و مغزها انتخاب‌های خوبی به‌نظر می‌رسند.
 اگر از علاقه‌مندان به پنیر هستید، بهتر است مصرف آن را در زمستان محدود کنید یا حداقل هر روز پنیر نخورید.
 گوجه و خیار انتخاب‌های خوبی برای وعده صبحانه در روزهای سرد سال نیستند.
 صبحانه‌های گرم مثل خوراک حبوبات، انواع املت، حلیم و فرنی به گرم شدن بدنتان در زمستان و تنظیم دستگاه گوارش کمک می‌کند.
 برای مقوی‌تر شدن صبحانه در فصول سرد، شیره و عسل را جایگزین شیرین‌کننده‌های دیگر کنید.
 از میوه تازه یا آبمیوه‌های فصل مثل پرتقال و نارنگی در وعده صبحانه استفاده کنید تا ویتامین لازم برای مقابله با سرماخوردگی به بدن‌تان برسد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید