2 شیفت کار میکنیم
هر لحظه به تعداد مشتریان شبانه نانوایی اضافه میشود و شاطر و همکارش مشغول پختوپز و آمادهکردن سفارش مشتریان هستند. حسین امینینیا، شاطر نانوایی است.گرچه هوای بیرون از نانوایی حسابی سرد است و نمنم باران زمین را خیس کرده، جایی که او ایستاده و نانها را داخل تنور میگذارد، حسابی داغ داغ است: « 14سال است که کارمان همین است و خدا را شکر راضی هستیم. بهخاطر ساعت کاری که نانوایی دارد، مجبوریم در 2گروه و 2شیفت کار کنیم. این شرایط باعث شده که ما مشتریهای خاص خودمان را داشته باشیم. از صبح تا شب مردم عادی برای خرید نان مراجعه میکنند و از ساعت 8 شب به بعد عمدتا شاغلانی هستند که در راه برگشت از محل کار به نانوایی ما سر میزنند.» به اعتقاد او هر منطقه تهران حداقل به یک نانوایی با شرایط نانوایی آنها نیاز دارد: «فاصله طولانی محل کار تا زندگی مردم در شهر تهران باعث شده که خیلی از آنها در تامین مایحتاج زندگی آنهم در ساعات عادی روز بهخاطر حضور در محل کار با مشکلات بسیاری روبهرو شوند. مشتریهایی داشتیم که تا قبل از پیداکردن نانوایی ما اظهار میکردند روزها امکان تهیه نان نداشتند و تنها روزی که خانه بودند و میتوانستند نان تهیه کنند، جمعه بود که در این روز هم اغلب نانواییهای دولتیپز تعطیل هستند، اما از وقتی با نانوایی ما آشنا شدهاند، حتی از مسیرهای دور برای تهیه نان به ما مراجعه میکنند.»