آرش نهاوندی؛ روزنامهنگار
هر چند چایهای کیسهای در فرهنگ ایرانی به نسبت چای خشک و دم کردنی، جایگاه کمتری دارند اما برخی افراد بهدلیل مشغله زیاد و وقت کم از چای کیسهای استفاده میکنند. مطالعات نشان میدهد که این کیسههای چای میتوانند حاوی مواد مضر و خطرناک پلاستیکی باشند و یک اقدام هم میتواند آسیب آنها را افزایش دهد. نتایج یک مطالعه جدید از گروه «موتا خنسیس» در بخش ژنتیک و میکروبیولوژی دانشگاه بارسلونا نشان داده که کیسههای چای مبتنی بر پلیمر میتوانند میلیاردها نانوپلاستیک و میکروپلاستیک را در فنجان آزاد کنند که میتوانند وارد جریان خون و توسط سلولهای روده جذب یا در بدن پخش شوند. البته محققان این مطالعه تأکید کردهاند که دوستداران چای نباید ناامید شوند زیرا با رعایت چند نکته ساده میتوان از خطر میکروپلاستیکها جلوگیری کرد.
چای خشک را انتخاب کنید
برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض میکروپلاستیک، میتوانید به جای فرو بردن کیسههای چای در آب داغ، چای خشک را دم کنید.
چای کیسهای کاغذی یا پارچهای را انتخاب کنید
کیسههای چایی را انتخاب کنید که از مواد طبیعی مانند کاغذ یا پنبه ساخته شدهاند؛ این کیسههای چای، کمتر میکروپلاستیکها را آزاد میکنند.
با آب فیلتر شده دم کنید
از آب فیلتر شده برای به حداقل رساندن آلودگیهای اضافی مانند میکروپلاستیکها در چای خود استفاده کنید.
دست زدن به کیسه چای را به حداقل برسانید
با فشار ندادن یا پاره نکردن کیسههای چای که میتواند میکروپلاستیکها را در فنجان شما آزاد کند، قرار گرفتن در معرض آن را کاهش دهید.
پنج شنبه 6 دی 1403
کد مطلب :
244340
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/76EnA
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved