• شنبه 1 دی 1403
  • السَّبْت 19 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 21
شنبه 1 دی 1403
کد مطلب : 243821
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/KOJMG
+
-

چرا نباید نوشیدنی‌های داغ خورد؟

نوشیدنی‌های گرم مثل چای، قهوه یا حتی شکلات داغ در ماه‌های سرد سال می‌تواند به گرم شدن بدن کمک کند. این نوشیدنی‌ها نه‌تنها دمای بدن را بالا نگه می‌دارند، بلکه به تامین آنتی‌اکسیدان‌های مورد نیاز برای جلوگیری از سرماخوردگی هم کمک می‌کنند. با این حال، نوشیدن مداوم آنها ممکن است خطر ابتلا به سرطان معده و روده را افزایش دهد. نتایج یک مطالعه جدید در کلینیک کلیولند نشان می‌دهد که مصرف نوشیدنی‌های بسیار داغ می‌تواند منجر به تحریک مزمن و التهاب دستگاه گوارش شود و با گذشت زمان، این شرایط ممکن است بافت‌ها را به‌ویژه در افرادی که سایر عوامل خطر مانند سیگار کشیدن، مصرف الکل یا سابقه مشکلات گوارشی را دارند، مستعد ابتلا به سرطان کند. جاسمین آگاروال، متخصص جراحی سرطان در کلینیک روبی‌هال در این‌باره می‌گوید: «چای، قهوه یا سایر نوشیدنی‌هایی که در دمای متوسط مصرف می‌شوند، خاصیت سرطان‌زایی ندارند. به همین دلیل توصیه می‌شود نوشیدنی‌های داغ را تا قبل از رسیدن به دمای ایمن، نخورید. این عمل ساده نه‌تنها از آسیب حرارتی جلوگیری می‌کند، بلکه تجربه کلی لذت بردن از نوشیدنی شما را نیز افزایش می‌دهد. آگاهی عمومی در مورد این نگرانی بارز سلامتی می‌تواند به ترویج عادات ایمن‌تر کمک زیادی کند.»


 

این خبر را به اشتراک بگذارید