• یکشنبه 4 آذر 1403
  • الأحَد 22 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 24
شنبه 3 آذر 1403
کد مطلب : 241264
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/JZvMl
+
-

3دلیل مهم برای استفاده از ید در غذا

کمبود ید شایع‌ترین علت آسیب مغزی قابل پیشگیری در سطح جهان است و زمانی رخ می‌دهد که خاک از این نظر فقیر باشد و به محصولات غذایی ید منتقل نشود. بدن انسان برای ساخت هورمون‌های تیروئید به ید نیاز دارد و این در حالی است که بدن این ماده را تولید نمی‌کند و مواد غذایی روزانه آن را تامین می‌کنند. 3دلیل مهم برای استفاده از ید در رژیم غذایی روزانه وجود دارد.
 تولید هورمون تیروئید: ید برای تولید هورمون‌های تیروئید که متابولیسم، رشد و نمو را تنظیم می‌کنند، حیاتی است.
 عملکرد شناختی: کمبود ید در کودکان بر عملکردهای شناختی آنها تأثیر می‌گذارد و می‌تواند منجر به کاهش سطح IQ در کودکان در سن مدرسه شود.
 بارداری طبیعی و سلامت کودک: زنان باردار نیاز بیشتری به ید دارند، زیرا برای رشد سالم جنین ضروری‌است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید