سالاد مرغ و انار
مواد لازم
سینه مرغ پختهشده: ۱ عدد انار دانهشده: ۱ لیوان ذرت پختهشده: ۱ لیوان گردوی خردشده: نصف لیوان جعفری: 200گرم سس مایونز: ۵قاشق غذاخوری آب لیموترش: 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفلسیاه: به میزان لازم
روش تهیه
1. سینه مرغ را خرد کنید و در کاسهای بزرگ بریزید.
2. جعفری را بعد از شستن ساطوری و به مرغ اضافه کنید.
3. انار دانهشده، ذرت پختهشده و گردوی خردشده را داخل یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد سالاد با هم مخلوط شوند.
4. سس مایونز را همراه با آبلیمو، نمک و فلفلسیاه مخلوط و به کاسه سالاد اضافه کنید.
5. سالاد را خوب هم بزنید و زیر و رو کنید تا سس به همه مواد سالاد برسد سپس سالاد آماده را داخل یخچال بگذارید تا جا بیفتد.
نکـته
این سالاد میتواند یک جایگزین مناسب برای وعدههای اصلی غذا بهخصوص وعده شام باشد و بهدلیل داشتن دانه انار در ترکیباتش برای مهمانیها انتخاب بسیار مناسبی است.
فوت و فنهای سالاد انار خوشمزه
میتوانید برای سالاد از سسهای دلخواه با استفاده از ترکیباتی مثل سرکه بالزامیک، آبلیمو، خامه، سس سویا، آب انار و... استفاده کنید.
سالاد انار را بهصورت تازه و سریع مصرف کنید چون دانههای انار طراوت و تازگی خود را از دست میدهند.
بهتر است اناری که برای درستکردن سالاد مورد استفاده قرار میدهید ملس یا 2مزه باشد چون برخی از افراد معده ضعیفی دارند و تحمل ترشی انار را ندارند.