• چهار شنبه 19 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 8 رجب 1446
  • 2025 Jan 08
شنبه 3 آذر 1403
کد مطلب : 241210
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/vgEMg
+
-

فوت و فن استفاده از انواع صیفی و انار برای سالادهای خوشمزه

وعده‌های سالم و سیرکننده

وعده‌های سالم و سیرکننده

پریسا نوری

سالاد‌ها  از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شوند؛ اما خیلی از آنها به‌دلیل ترکیباتی که دارند، می‌توانند به‌عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد انار ازجمله سالادهای محبوب و مناسب فصل پاییز است. این سالاد پاییزی به روش‌های مختلف و با ترکیب مواد متنوعی تهیه می‌شود. در ادامه روش تهیه چند سالاد انار را آموزش داده‌ایم.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید