روش تهیه غذاهایی که پای ثابت سفره خیلی از ایرانیهاست
بفرمایید خورشتهای خوشخوراک
سعیده مرادی
از قدیم خورشتها پای ثابت سفره ایرانیها بوده است. خورشتهایی که معمولا در کنار برنج ساده یا نان سرو شده و انواع مختلف دارد. از طرفی با مواد متفاوت درست میشوند. گاهی سبزیها پایه خورشتها هستند و گاه صیفی، حبوبات و مواد پروتئینی. اما غذاهای امروز مربوط به خورشتهایی است که هویج ماده اصلی آن را تشکیل میدهد و تنوع بالایی دارد. اگر شما هم دنبال این دسته از خورشتها هستید، با فاطمه باقری، مدرس آشپزی همراه باشید تا شیوه پخت غذاهایی متفاوت و لذیذ با هویج را تجربه کنید.